VIDEO Firea și-a trimis mahalagiul să-i sufle în ceafă lui Nicușor Dan la conferința de presă. Un motociclist l-a luat la rost pe viceprimarul grobian. La circ a asistat și fostul consilier general al PNL care a fugit la PSD pentru a fi răsplătit cu funcția de șef STB


VIDEO Firea și-a trimis mahalagiul să-i sufle în ceafă lui Nicușor Dan la conferința de presă. Un motociclist l-a luat la rost pe viceprimarul grobian. La circ a asistat și fostul consilier general al PNL care a fugit la PSD pentru a fi răsplătit cu funcția de șef STB

Primarul Gabriela Firea a început campania electorală pentru Primăria Capitalei într-un mod murdar. Candidatul anti-PSD pentru Primăria Capitalei, Nicușor Dan, a organizat astăzi o conferință de presă în zona Prelungirea Ghencea. Toate bune și frumoase până a venit la eveniment și cel mai mare mahalagiu din administrația Capitalei, trimis de Firea, incorigibilul Aurelian Bădulescu, viceprimar al Bucureștiului, care pe toată durata conferinței de presă l-a întrerupt pe Nicușor Dan, stând lângă el, nefiind astfel păstrată nici distanța epidemiologică în contextul epidemiei COVID-19. În momentul în care Nicușor Dan a încercat să îl îndepărteze pe viceprimar, cel ultim menționat a început să se lamenteze că a fost agresat. La un moment dat, un motociclist a oprit pentru a-l critica pe Aurelian Bădulescu pentru incompetența și corupția administrației Firea, motiv pentru care viceprimarul l-a acuzat pe respectivul cetățean că e prieten cu Nicușor Dan. 

Urmăriți video (momentul cu motociclistul de la 22:00):


La conferința de presă au venit și mai mulți angajați ai Primăriei Capitalei, printre care și fostul consilier general al PNL în cadrul PMB, Hazem Kansou, care a plecat recent la PSD și a fost răsplătit cu postul de director STB. Andreea Udrea, cea care îl consiliază pe Nicușor Dan din partea PNL, i-a luat la întrebări pe angajații Primăriei trimiși de Firea să îl bruieze pe candidatul anti-PSD. 

Vedeți video 1:



Vedeți video 2:



Deputatul PNL Ovidiu Raețchi a precizat într-un comentariu pe Facebook, în contextul circului creat de PSD astăzi, că lupta dintre Nicușor Dan și Firea este ca între Sorbona și Voluntari: "Începe. Nicușor Dan vs. Gabriela Firea. Sorbona vs. Voluntari. Alan Turing vs. Aurelian Bădulescu. ONG vs. societăți comerciale ilegale de stat. Bucureștiul occidental vs Bucureștiul fanariot. Vocație vs. milioane de euro în publicitate.

Cea mai interesantă, mai importantă și mai dezechilibrată luptă politică de la Ponta vs. Iohannis încoace. Nu va faceti însă griji: ca și atunci, binele triumfă  :) . Dreapta unită bate toate milioanele lor.

Ceea ce vedeți în poza este o conferință de presă a lui Nicușor Dan pe care locotenentul lui Firea, Aurelian Bădulescu, încearcă să o blocheze. A venit pur și simplu, s-a așezat lângă Nicușor și urlă.

Asta va fi lupta pentru București în următoarele luni".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.