Opoziția unită contra Bucureștiului manelizat. Nicușor Dan, Ludovic Orban și Dan Barna, reacții dure după circul făcut de lacheul lui Firea


Opoziția unită contra Bucureștiului manelizat. Nicușor Dan, Ludovic Orban și Dan Barna, reacții dure după circul făcut de lacheul lui Firea

Candidatul anti-PSD pentru Primăria Capitalei, Nicușor Dan, a declarat la B1circul făcut astăzi de viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a fost o încercare necivilizată și imorală de a-i opri mesajul către bucureșteni. 

VEDEȚI ȘI: VIDEO Firea și-a trimis mahalagiul să-i sufle în ceafă lui Nicușor Dan la conferința de presă. Un motociclist l-a luat la rost pe viceprimarul grobian. La circ a asistat și fostul consilier general al PNL care a fugit la PSD pentru a fi răsplătit cu funcția de șef STB

Nicușor Dan: "Eu cred că bucureștenii au văzut, azi, diferența de civilizație. (...) Eu cred că a fost o încercare de a opri mesajul meu către bucureșteni, însă nu cred că a fost deloc civilizată. Bineînțeles că nu a fost nici civilizată, nici morală, nici legală. Cred că a adus un mare deserviciu, prin faptul că bucureștenii le-au văzut, încă o dată adevărata față. Le-au adus aminte de 10 august, de ordonanța 13. Din păcate, ăsta e nivelul.

El putea să vină foarte normal, civilizat, putea să asculte conferința de presă ca toți oamenii care au venit, putea să-mi pună întrebări și i-aș fi răspuns. (...) Nu am mai avut ce să discut cu domnia sa. După ce mi-am terminat conferința, am plecat de la pupitru. Ziariștii erau interesați de declarațiile lui. Foarte bine, le-a dat. Din punctul meu de vedere, a fost o manifestare civilizată din partea mea".

Totodată, președintele PNL, Ludovic Orban, a precizat că primarul Capitalei, Gabriela Firea, l-a trimis pe Bădulescu "să provoace un scandal, să împiedice exprimarea liberă, normală, civilizată, a unui candidat la primărie", motiv pentru care pesediștii "și-au dat foc la valiză".

Ludovic Orban: "Nu mă așteptam la asemenea mitocănie și bădărănie din partea PSD. Să boicotezi o conferință de presă, fiind în funcţie viceprimar. Treaba ta ca viceprimar este să rezolvi problemele bucureştenilor, nu să boicotezi, în cel mai golănesc mod posibil, un cetăţean al municipiului Bucureşti care vrea să-şi spună un punct de vedere.

Firea l-a trimis pe Bădulescu acolo ca să provoace un scandal, să împiedice exprimarea liberă, normală, civilizată, a unui candidat la primărie. S-au descalificat, și-au dat foc la valiză. Prin această atitudine au arătat clar că nu le pasă de bucureșteni și că singurul lor obiectiv este să le dea la gioale acelora care spun adevărul din București și despre administrația catastofală a PSD în București".

Mai mult, liderul USR, Dan Barna, a promis, într-un mesaj pe Facebook, că Firea și Bădulescu își vor lua adio în curând de la Primăria Capitalei, întrucât Nicușor Dan va câștiga bătălia electorală. 

Dan Barna: "Nu o să îl opriți pe Nicușor. Nu o să îi opriți pe bucureșteni.

Administrația de troli a Bucureștiului a arătat că e o adunătură de huligani care a confiscat acest oraș și care trebuie îndepărtată cât mai repede.

Viceprimarul Aurelian Bădulescu a intervenit în dimineața asta brutal într-o conferință de presă a candidatului USR la Primăria Capitalei. E un eveniment fără precedent, prin violența și stupiditatea lui.

A încercat să îl oprească, dar nu a reușit.

Azi se împlinesc patru ani de când Uniunea Salvați Bucureștiul a intrat în Consiliul General al Capitalei. Între timp a devenit Uniunea Salvați România și cei câțiva activiști inimoși au devenit milioane de votanți.

Ați încercat să îl opriți pe Nicușor Dan, doamna Firea. O să vă oprească el pe dumneavoastră. Și o să plecați, cu Bădulescu de mână, acolo unde vă e locul.

Știți dumneavoastră unde.

Vă promit!".

Reiterăm că primarul Gabriela Firea a început campania electorală pentru Primăria Capitalei într-un mod murdar. Candidatul anti-PSD pentru Primăria Capitalei, Nicușor Dan, a organizat astăzi o conferință de presă în zona Prelungirea Ghencea. Toate bune și frumoase până a venit la eveniment și cel mai mare mahalagiu din administrația Capitalei, trimis de Firea, incorigibilul Aurelian Bădulescu, viceprimar al Bucureștiului, care pe toată durata conferinței de presă l-a întrerupt pe Nicușor Dan, stând lângă el, nefiind astfel păstrată nici distanța epidemiologică în contextul epidemiei COVID-19.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.