Săru’ mâna, Distinsă Doamnă Cibotaru! Polițiștii care v-au bruscat și v-au umilit sunt la chip și la înfățișare ca Dodon, Voicu și Chicu


Săru’ mâna, Distinsă Doamnă Cibotaru! Polițiștii care v-au bruscat și v-au umilit sunt la chip și la înfățișare ca Dodon, Voicu și Chicu

Am văzut și eu secvențele batjocoritoare ale poliției, în care Vă sucesc mâinile și Vă bruschează de o manieră asemănătoare cu NKVD-iștii care au deportat și împușcat părinții și buneii noștri doar pentru simplul motiv că erau buni gospodari sau gândeau altfel decât călăii locali și cei străini.

Acești polițiști care v-au bruscat și umilit, Distinsă Doamnă, sunt la chip și la înfățișare ca și Dodon, Voicu și Chicu. Nu diferă aproape cu nimic și de cei care susțin această guvernare; o fac doar din frică și umilință pentru dosarele lor. Nu i-aș dori nici lui Dodon, nici lui Voicu, nici lui Chicu, lui Filip sau Diacov ca mamele lor să nimerească într-o situație similară. Cum să procedeze altfel polițiștii, dacă ei zilnic văd același lucru în comportamentul lui Dodon și a ortacilor săi socialiști și de coaliție? Altfel spus, după sac și petic sau cum e Tanda așa e și Manda. Pentru ei incultura, bădărănismul, mitocănia, nesimțirea și fariseismul sunt virtuți supreme, de care se conduc în viață și în activitatea lor.

Iertați-ne, Distinsă Doamna Cibotaru, pentru acești nesimțiți care ne conduc astăzi, dar Vă sigur că nu le-a mai rămas mult. Să iasă și ei la pensie ca și Dumneavoastră, cu o mie de lei și să fie și ei bruscați și batjocoriți în același hal, când, pentru a supraviețui, vor fi nevoiți să vândă mărar, ceapă și pătrunjel pe strada Armenească, lângă fostul sediul al PD și în preajma Pieței Centrale.

Să știți că dacă polițiștii nesimțiți ai lui Dodon și Voicu v-au batjocorit și umilit, oamenii cinstiți, muncitori și cu demnitate Vă respectă și Vă susțin necondiționat.

Săru’ mâna, Distinsă Doamnă Maria Cibotaru!

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.