Denunț anonim împotriva profesorului Cătălin Avramescu, după ce a dezvăluit inutilitatea și marxismul așa-zisei identități de gen, tribuna pseudo-intelectualilor stângiști și avizi de bani publici


Denunț anonim împotriva profesorului Cătălin Avramescu, după ce a dezvăluit inutilitatea și marxismul așa-zisei identități de gen, tribuna pseudo-intelectualilor stângiști și avizi de bani publici

După ce a criticat punctual și cu argumente așa-zisele materii privind așa-zisa identitate de gen, explicând că avem de-a face cu pseudo-științe inventate de stânga extremă, care-și rostogolește propaganda și capătă însemnate fonduri publice degeaba, eliminând în schimb materii altminteri onorabile, profesorul și publicistul Cătălin Avramescu (Universitatea București) a devenit ținta unui denunț anonim la gazetă din partea unor studenți care nu doar că scriu ”Jean-Jack Rousseau” și nu au auzit de Evul Mediu, dar nu au nici cea mai vagă idee despre cine a fost Isus Cristos.

Vă prezentăm comentariul postat de Cătălin Avramescu pe Facebook:

”Am aflat despre câțiva studenți care se agită să facă un denunț anonim la gazetă, despre cât de rău este Avramescu.

Desigur, aș fi bucuros să știu că cei care îi împing să facă asta nu i-au ales pe cei care la restanțe nu știau ce este Evul Mediu, care nu auziseră despre Isus Cristos (da, nu e o glumă), sau care scriu ‹Jean-Jack Rousseau›.  :-)

Evident, realizăm cu toții de ce se întâmplă asta. Nu s-au sesizat în timpul școlii, dar au reacționat acum, când critic pseudo-științele care și-au făcut loc în Universitate, activismul Stângii extreme și căderea catastrofală în clasamentele academice”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.