Fostul pușcăriaș putinistoid Adrian Năstase a împlinit 70 de ani: Îmi place să interacționez mai curând cu obiectele decât cu oamenii


Fostul pușcăriaș putinistoid Adrian Năstase a împlinit 70 de ani: Îmi place să interacționez mai curând cu obiectele decât cu oamenii

Fostul pușcăriaș de drept comun Adrian Năstase – putinistoid virulent, odinioară premier și șef al PSD – a împlinit 70 de primăveri, moment în care meditează la vechi trădări și întrebări la care nu găsește răspunsuri, anunțând că preferă să interacționeze cu obiecte în locul oamenilor.

”22 iunie. Calendarul trece, in fiecare an, prin această zi care desparte două zodii. Pentru mine, trece pentru a 70-a oară. Adună, in continuare, intamplări, bucurii, tristeti (uneori), sperante, dezamăgiri, trădări, călătorii (putine, in ultimul an), lecturi… Incet-incet, si ele se transformă in amintiri. Iar acestea se estompează lăsand locul unor semne de intrebare care nu isi mai găsesc răspunsuri.

Epidemia de coronavirus, prin izolarea impusă, a insemnat un fel de exil. Ciudat este faptul că uneori am sentimentul că a inceput să-mi placă să interactionez mai curand cu obiecte  decat cu oameni. Poate că este si oboseala adunată de-a lungul anilor sau dezamăgirile din ultima vreme desi, tot mai adesea binele si răul s-au transformat in nuante de gri”, scrie Năstase, pe blog. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.