PERICOLUL rusesc, în continuă creștere. Ion-Andrei Gherasim: Cu neomarxismul din vest, Rusia se visează grizzly în est! Dictatorul Putin


PERICOLUL rusesc, în continuă creștere. Ion-Andrei Gherasim: Cu neomarxismul din vest, Rusia se visează grizzly în est! Dictatorul Putin

Așa cum era de așteptat, rușii s-au bulucit și au validat într-o proporție de 77, 92% revizuirea Constituției, ceea ce îi permite lui Vladimir Putin să rămână la putere până în 2036, potrivit rezultatelor finale anunțate joi de AFP. Opoziția a calificat rezultatele drept ”mincinoase”.

În acest context, președintele executiv al Fundației Corneliu Coposu – l-am numit pe domnul Ion-Andrei Gherasim, fost șef de cabinet al regretatului Senior și nepot al doctorului Ilie Lazăr, odinioară cel mai tânăr semnatar al actului Unirii de la Alba Iulia – avertizează, pe Facebook, că nimeni întreg la cap nu mai trebuie să se îndoiască de unde vine pericolul:

”77,92% dintre ruși sunt de acord cu modificarea dorită de tătuk!

Se mai îndoiește oare cineva de unde vine adevăratul pericol sau ‹specialiștii› în corectitudine politică vor găsi o explicație liniștitoare și o viitoare umbrelă pentru noi?

De fapt, la ezitările și neomarxismul apărut mai nou în vest, nu mai trebuie să mire pe nimeni că ‹ursulețul› de la est va deveni un adevărat grizzly, care va zburda în voie și va profita de toate slăbiciunile ‹prietenilor› săi”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.