EXCLUSIV Scandal și videochat la PSD: Ștefănescu și Teodorovici au trimis-o pe Oana Sparanghel la Kiseleff, să-i ceară demisia lui Ciolacu. Gașca putiniștilor


EXCLUSIV Scandal și videochat la PSD: Ștefănescu și Teodorovici au trimis-o pe Oana Sparanghel la Kiseleff, să-i ceară demisia lui Ciolacu. Gașca putiniștilor

Duminică seară, după ce și-au făcut grotescul număr în Piața Victoriei, la așa-zisul protest, unde au rostogolit cele mai toxice și mai caraghioase teorii conspiraționiste și putiniste, fosta videochatistă Oana ”Sparanghel” Lovin și avocatul paralel Dan Chitic, antenist, rusofil agresiv și vedetă Sputnik, și-au luat gașca de dubioși și au dat năvală în Kiseleff 10, în curtea sediului central al PSD, unde au făcut tămbălău și au cerut demisia șefului social-democraților, Marcel Ciolacu.

Potrivit surselor Podul.ro, Dan Chitic și starleta Pornhub au fost îndemnați să vină la sediul PSD chiar de incorigibilul Codrin Ștefănescu, care l-a anunțat și pe fantele Teodorovici să fie pe poziții. Așa se explică sincronizarea lui Eugen Teodorovici cu dama Sparanghel&Co, fostul ministru apărând ca din boscheți și susținând o conferință ad-hoc, chiar acolo, în curtea de la Kiseleff. Amintim că Teodorovici intenționează să-l contracandideze pe baronul agramat Ciolacu la șefia PSD.

La această regie puțin spus caraghioasă – un soi de ”puci” al lui Codrin Ștefănescu – au participat Chitic, Sparanghelina, Codruța Cerva (prezenți la toate mitingurile anti-justiție organizate de PSD) împreună cu 20-25 de ciudați.

De remarcat și că Sparanghelina era însoțită la Kiseleff de finul prolificului penal Marian Vanghelie, ne referim la Cătălin Stochiță.