S-a rupt pulanul de iubire! Codruța Cerva plânge de-i sar mărgelele de la gât: „Sunt șocată de comportamentul Jandarmeriei. S-au comportat execrabil! Rușine Jandarmeriei Române...eu care v-am dat flori și v-am luat apărarea!”


S-a rupt pulanul de iubire! Codruța Cerva plânge de-i sar mărgelele de la gât: „Sunt șocată de comportamentul Jandarmeriei. S-au comportat execrabil! Rușine Jandarmeriei Române...eu care v-am dat flori și v-am luat apărarea!”

Intervenția în forță a jandarmilor de acum două seri în Piața Victoriei, unde aproximativ 150-200 de persoane protestau împotriva Legii carantinei, și îndubarea mai multor participanți a bulversat-o atât de tare pe gaița propagandei anti-justiție, cunoscută drept jurista Codruța Cerva, încât a început să bocească incontrolabil în liveul pe care îl realiza de la fața locului.

„Vă spun sincer sunt total șocată...șocată. Noi suntem oamenii care i-am susținut pe jandarmi, dar, așa cum se întâmplă de cele mai multe ori, facerea de bine d-aia de mamă. Asta s-a întâmplat. (...) S-au comportat jandarmii cu noi execrabil. Îmi pare rău pentru că sunt oameni care nu merită lucrul ăsta. Eu sunt șocată de reacția jandarmeriei, vă spun sincer, o reacție atât de violentă pentru 150 de persoane. Au fost cât se poate de agresivi, cât se poate de violenți...Nu pot să cred că Jandarmeria a avut o astfel de reacție. Eram încadrați în alea 10 minute, voiam să plecăm, dar faptul că ai trântit oameni la pământ...Ovidiu Grosu a fost cel care a fost trântit și a avut sânge la frunte, a mai fost încă un om băgat în dubă cu cătușe la mâini. Este prima oară când văd așa ceva, culmea, noi care am susținut Jandameria. Sunt dezamăgită, chiar am plâns, îmi cer scuze, dar nu este normal ca niște oameni de bună credință care vin în Piața Victoriei să ceară drepturi și libertăți să fie tratați ca niște animale în condițiile în care știm destul de bine că 2-3 ani la rând am avut doar proteste ilegale, cu mizerii, cu aruncat în Jandamerie și nu au avut parte de tratamentele de care am avut noi 150 de oameni, care chiar ieșeam din scuar și cu toate astea...dacă astea au fost ordinele date de Marcel Vela, nu pot să spun decât rușine să vă fie pentru că astăzi a murit democrația în România, nu numai prin legea pe care o dați, dar și prin comportamentul total abuziv față de niște oameni care se îndreptau spre trotuar. Rușine Jandarmeriei Române! Nu credeam vreodată că o să spun lucrul ăsta, eu care v-am dat flori și de fiecare dată v-am susținut să nu fiți denigrați, să nu fiți batjocoriți pentru că toată lumea v-a sărit în cap. Dar ce ați făcut azi cu noi este strigător la cer! Este umilitor!”, spune Cerva plângând în hohote pe un trotuar din apropierea Muzeului Antipa.

Jurista Codruța Cerva, una din cele mai vocale susținătoare ale nevinovăției lui Liviu Dragnea și a asaltului mafiei PSD asupra Justiției, a participat în 2018 la un miting de susținere a Jandarmeriei după violențele de la 10 august. S-a pozat cu purtători de pulan, le-a adus flori și le-a mulțumit pentru felul în care s-au manifestat contra populației pașnice.

În ultima vreme ea și-a dedicat timpul, energia și postările de pe Facebook incitării populației la proteste contra deciziilor și măsurilor luate de liberali în legătură cu actuala pandemie de SARS-CoV-2. Agresivă și cu un limbaj de mahala, Cerva a fost prezentă zile la rând în Piața Victoriei, alături de numeroase persoane dubioase care se bucură de mare apreciere din partea publicației kaghebiste Sputnik, la o manifestație ilegală contra Legii carantinei. În seara în care plânge Cerva, colegii de adunare s-au oprit în fața Ambasadei Rusiei pentru a aplauda, iar câteva ore mai târziu de la îndubare „blândul” Ovidiu Grosu, de care pomenește jurista în liveul său, amenință că-l împușcă în ceafă pe Raed Arafat. Detalii AICI.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.