ȘOCANT: Cât de expert este plagiatorul Robert Negoiță în formele așa-ziselor ”lucrătoare sexuale”! STENOGRAMĂ din dosarul de proxenetism în care a avut doar calitatea de ”martor”


ȘOCANT: Cât de expert este plagiatorul Robert Negoiță în formele așa-ziselor ”lucrătoare sexuale”! STENOGRAMĂ din dosarul de proxenetism în care a avut doar calitatea de ”martor”

Într-un moment în care PSD 2 – aka ”Pro România”, o grupare de buzunar – are obrăznicia de a propune la București, cel mai mare centru universitar al țării, candidaturile a doi plagiatori dubioși, Victor Ponta și Robert Negoiță, jurnalistul Mircea Marian (Newsweek România) postează, pe Facebook, o stenogramă din dosarul de proxenetism în care primarul Sectorului 3 a fost doar ”martor”, în pofida multiplelor semne de întrebare.

După cum poate observa oricine, numitul Robert Negoiță face lobby înflăcărat unei tinere, descriind, ca un expert în domeniu, cum arată sânii respectivei, totul într-o discuție cu un client/proxenet, ceea ce spune multe despre calitatea lui de ”martor”.

Vă prezentăm comentariul lui Mircea Marian, deopotrivă cu stenograma amintită:

”Totuși, cât tupeu trebuie să ai ca, în București, cel mai mare centru universitar, să vii cu doi plagiatori – Ponta și Robert Negoiță – și să pretinzi că ăștia salvează orașul.

Vă las aici o stenogramă din dosarul de proxenetism în care Nego era ‹martor›:

‹Negoiţă Robert: Bă, Mădălina e mai… femeie aşa, mai…
Costan Relu Cornel: Mai bună, ă?
Negoiţă Robert: Aia-i puţin dezmembrată, aia că are ţ*țele mari, da…
Costan Relu Cornel: Cât de mari, ca lu`aia de la Oradea… de la Arad?
Negoiţă Robert: Nu, nu, nu şi nici nu cred că-s aşa frumoase. Cred că o să fie mai lăsate aşa. Nu mult, da…
Costan Relu Cornel: Îhî!
Negoiţă Robert: Da, cred că e de genul cum era Cristina aia, prietena lui Dana Iordan.
Costan Relu Cornel: Îhî! A, aşa de mare le are?
Negoiţă Robert: Da, cam aşa. Da şi nu cred că-a aşa lăsate ca a lu` aia, da…›.

Martor...”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.