EXCLUSIV. CRIMĂ sângeroasă în lumea interlopă: Emi, fiul infractorului Pian, ucis cu lovituri de SABIE, în plină stradă! Cadavrul a fost mutilat, iar scandalul a pornit de la o datorie de... 300 euro


EXCLUSIV. CRIMĂ sângeroasă în lumea interlopă: Emi, fiul infractorului Pian, ucis cu lovituri de SABIE, în plină stradă! Cadavrul a fost mutilat, iar scandalul a pornit de la o datorie de... 300 euro

UPDATE: Interlopul Nicolae Duduianu (Pian) ar fi decedat în urma unui infarct, când a aflat că fiul său, Emi Pian a murit în cursul nopții.

Notoriul interlop Emi ”Pian” (Florin Mototolea) – unul dintre liderii clanului Duduianu din Sectorul 5, fiu al bătrânului infractor ”Pian” și rudă a manelistului  Tzanca  ”Uragan” – a fost tăiat cu sabia, în repetate rânduri, în timpul unei încăierări produse în Sectorul 6, fiind lăsat inconștient într-o baltă de sânge. Medicii l-au transportat la Spitalul Universitar, dar nu s-a mai putut face nimic. 

Potrivit surselor Podul.ro, crima a fost deosebit de sângeroasă și a fost cauzată de o datorie de doar 300 de euro. Suspecții sunt niște spoitori dintr-un clan din Chitila, inamici ai clanului Duduianu. 

Concret, Emi Pian era însoțit de trei apropiați când s-a întâlnit accidental cu mai mulți indivizi, unul dintre aceștia având o datorie de 300 de euro la el. Emi și-a cerut banii, motiv pentru care s-a ajuns foarte repede la amenințări și înjurături, de aici pornind întregul scandal care a dus la moartea sa. Când a început încăierarea, cei trei ”prieteni” ai lui Emi au rupt-o la fugă, băiatul lui Pian fiind omorât cu mai multe lovituri de sabie.

Sursele noastre susțin că trupul este mutilat, fiind aproape de nerecunoscut – una dintre loviturile de sabie a fost în plină figură.

”Nu a fost vorba neaparat de banii ăia, a fost mai mult o problemă de șmecherie. Adică tu îmi ești dator și tot tu ești șmecher, ești tare-n gură? Emi și-a cerut banii nu fiindcă ar fi avut nevoie de ei, că avea bani căcălău, ci fiindcă nu-i putea permite ăluia aroganța de a nu-i da banii înapoi”, ne-a explicat o sursă Podul.ro.

Menționăm că Emi Pian conducea, în mod uzual, un Mercedes de aproximativ 90.000 euro. Era implicat în trafic de droguri (heroină în special), în proxenetism, jafuri, camătă și taxe de protecție.

Momentan întregul Sector 5 este un butoi cu pulbere. Doar în curtea casei lui Pian bătrânul (aflat în pușcărie, condamnat pentru tentativă de omor) s-au strâns nu mai puțin de 300 de romi, dintre care cei mai mulți cer răzbunare.

Potrivit surselor Podul.ro, Manelistul Tzanca ”Uragan” era uneori jefuit chiar de ruda sa Emi, după nunți și alte cântări cu dar.

Clanul Cămătaru privește cu detașare senină această crimă, în condițiile în care Duduienii sunt vechii și ”tradiționalii” lor dușmani de moarte.

Surse foto: ProTV

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.