DOCUMENTE: Iurie Reniță dezvăluie noi FRAUDE ale socialiștilor românofobi Furculiță, Bolea, Odnostalco și Burduja, îndopați cu banii Moscovei. Mafia lui Dodon


DOCUMENTE: Iurie Reniță dezvăluie noi FRAUDE ale socialiștilor românofobi Furculiță, Bolea, Odnostalco și Burduja, îndopați cu banii Moscovei. Mafia lui Dodon

Într-un moment în care este calomniat și atacat imund din toate părțile, de camarila rusofilă a și mai rusofilului Igor Dodon, candidatul Moscovei la președinție, deputatul Iurie Reniță (fost ambasador al Basarabiei la București) administrează o nouă lovitură nimicitoare mafiei dodonisto-socialiste.

Mai exact, Iurie Reniță publică, pe contul de Facebook al domniei sale, documente care certidică faptul că intimii lui Dodon – socialiștii și românofobii Corneliu Furculiță, Vasile Bolea, Vladimir Odnostalco și Petru Burduja – au încasat câte o jumătate de milion de lei moldovenești, bani nedeclarați și neimpozitați niciude. De asemenea, Reniță expune ramificațiile complexului caz ”Bahamas”, care relevă modul mafiot prin care Dodon, familia și apropiații săi din PSRM au fost îndopați, în formă continuă, cu însemnate fonduri rusești.

Dacă statul de drept ar fi funcționat dincolo de Prut, acești indivizi ar fi trebuit să dea socoteală în fața justiției. Însă în Republica Moldova, acest anturaj infracțional se întrece în fraude și în ilegalități pentru a-i asigura un nou mandat lui Dodon, cel mai opulent președinte prorus din istoria de fum a așa-zisei republici.

Vă prezentăm dezvăluirile lui Iurie Reniță, deopotrivă cu documentele prezentate:

‹Lăcustele politice ale lui Dodon au invadat Parlamentul

Aflat “în mândra capitală”, într-o nouă deplasare în scopuri exclusiv personale, din banii sărmanilor noștri vârstnici cu pensii batjocoritoare, “kuliokarul” (pungașul) și petrecărețul de la Condrița și Holercani a dat indicații clare lăcustelor sale politice să cosească tot ce le stă în cale pentru obținerea unui nou mandat prezidențial. Dincolo de seceră și ciocan, kominterniștii dodoniști au pus în aplicare și artileria grea din dotare – minciuna și calomnierea. Profund corupți și implicați în cele mai ramificate scheme moscovito-bahameze, reprezentanții cei mai "integri și curați ca lacrima" au declanșat "lupta decisivă" împotriva oponenților politici din actualul Parlament. Nu mai contează metodele utilizate (similare cu cele ale bolșevicilor!): cel mai important e să calomnieze și să manipuleze opinia publică în ajunul alegerilor prezidențiale.

Ca să vă convingeți cât de "integri și onești" sunt lăcustele politice ale lui Dodon, vă propun 4 documente, avându-i ca protagoniști pe 4 deputați fruntași socialiști – Corneliu Furculiță, Vasile Bolea, Vladimir Odnostalco și Petru Burduja. Toți patru au demonstrat cu prisosință cât de aproape este statul Bahamas pentru partidul și conducătorul lor iubit. Toate aceste documente se află de mult timp la Procuratura Anticorupție ca probe concludente despre implicarea acestor 4 deputați (deopotrivă cu încă alți 17 psrm-iști) în faimosul dosar "Bahamas".

În timpul cel mai apropiat voi reveni cu noi probe și documente despre spălarea de bani rusești prin filiera Bahamas de către "Exclusiv Media" SRL, condus de Corneliu Furculiță, consăteanul și cea mai de încredere persoană a lui Igor Dodon. Până atunci rog să vedeți în anexe Dispozițiile de Plată și un Contract de împrumut, care confirmă recepționarea a câte jumătate de milion de lei moldovenești de către Vasile Bolea, Vladimir Odnostalco, Petru Burduja și Corneliu Furculiță. Nici unul din ei n-au declarat aceste împrumuturi de la "Exclusiv Media" SRL, deși legislația în vigoare îi obliga să facă acest lucru în Declarația de Avere si Interese în calitatea lor de deputați și funcționari cu demnitate publică. Unde au dispărut banii? Să ne spună Procuratura și instanța de judecată. Noi știm foarte bine unde au mers banii, o știe și Procuratura, doar că tace ca "mortul in păpușoi"!

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.