EXCLUSIV Cum s-au înfrățit mafia imobiliară și clanurile interlope cu politicienii din Sectorul 5. Efectul sucombării lui Emi Pian: filajul lui Vela tulbură negocierile!


EXCLUSIV Cum s-au înfrățit mafia imobiliară și clanurile interlope cu politicienii din Sectorul 5. Efectul sucombării lui Emi Pian: filajul lui Vela tulbură negocierile!

Podul.ro vă prezintă, în exclusivitate, cele mai noi înfrățiri politico-mafiote din Sectorul 5, înfrățiri ce vizează, firește, viitoarele alegeri locale.

Potrivit surselor noastre, PSD rămâne cel mai ”bazat” partid din Ferentari și Rahova, așa cum, de altfel, prevede ”tradiția” postdecembristă.

Mai exact, după ce prietenul și combinatorul lor Dan Croitoru (PNL) a ieșit din orice jocuri privind Primăria Sectorului 5, investitorii imobiliari din S5 s-au reorientat rapid. Sursele noastre ne-au dezvăluit că frații Bulat și Aliuță s-au întâlnit cu primarul PSD-ist în funcție, Daniel Florea, dar și cu mâna sa stângă, controversatul viceprimar Marian Țigănuș, fost milițian, și au parafat o înțelegere reciproc avantajoasă.

În sfere apropiate PSD pedalează și notoriul pușcăriaș și recidivist Zorilă (zis ”Zoro”, locotentent al clanului Cămătaru), travestit în dezvoltator imobiliar, dar și Florin Belu, zis ”Ureche”, copil de nomenklaturist și fin al fraților Cămătaru. De notat că, în urmă cu câțiva ani, Zorilă a necesitat o spitalizare urgentă după ce a fost tăiat cu sabia pe spinare de un mult mai tânăr ursar, cunoscut drept ”Zabar” (pe atunci apropiat clanului Duduianu).    

Sursele Podul.ro susțin că frații Arapalea (cei care controlează piața de produse agricole de la Pucheni) și Bustei (clanul Florarilor) au bătut palma cu dubiosul Cristian Popescu Piedone – prietenia dintre florari și Piedone e veche și e cimentată de autorizațiile în serie oferite clanului chiar prin intervenția Grasului.

Ca de obicei, clanul Cămătaru va juca cu toată lumea, dacă din asta ies bani, dar îl va ajuta și pe Marian Vanghelie, vechiul lor tovarăș.

Efectul sucombării lui Pian jr

Toți candidații de pe raza Sectorului 5 vizează și voturile romilor, evident, dar încearcă să le atragă fără negocieri directe cu liderii clanurilor, și asta din două motive. În primul rând, căpeteniile de clan sunt scumpe, promit mult, cer banii înainte și nu respectă înțelegerea – de-a lungul anilor trecuți, au fost situații când liderii de clan au încasat bani pentru 3000 de voturi dar au adus la urne numai 300 de oameni, asta fiindcă preferă să bage în buzunar mare parte din bani.

În al doilea rând, moartea șefului clanului Duduianu, Emi Pian, care i-a urmat morții tatălui lui ”Freddy Americanu” (interlopi din Ferentari), în urmă cu două săptămâni, a cam tulburat posibilitatea negocierilor directe, în viloaiele mafioților, așa cum se întâmpla până nu demult, deoarce Marcel Vela a instituit un filaj drastic al liderilor și mediilor aferente.

De notat și că, de regulă, clanul Duduianu joacă în tabăra PSD, la fel ca marea majoritate a celorlalte grupări infracționale.  

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.