O altă apropiată a baronului PSD Dumitru Buzatu, în stare critică din cauza COVIDULUI care nu există! Directoarea a fost transferată cu elicopterul la Institutul Matei Balș


O altă apropiată a baronului PSD Dumitru Buzatu, în stare critică din cauza COVIDULUI care nu există! Directoarea a fost transferată cu elicopterul la Institutul Matei Balș

Managerul Spitalului Judeţean Vaslui, Ana Rinder, a fost internată în stare gravă, cel mai probabil în urma infectării cu virusul Sars-Cov-2, fiind contact direct al fiului său testat pozitiv în urmă cu mai multe zile. Marți, medicii epidemiologi au solicitat transferul Anei Rinder, o apropiată a lui Dumitru Buzatu, liderul PSD Vaslui, la Institutul Matei Balș din capitală.

Fiul acesteia face parte din celebrul grup al celor 30 de adolescenţi care au fost pe litoral, deşi între ei era o fată confirmată cu COVID-19. Tatălui tinerei, ambulanțier la Vaslui, i s-a întocmit dosar penal pentru că a plecat cu autospeciala pe care era șofer să-și recupereze fiica de la mare.

Ana Rinder și fiul ei au rămas în izolare mai multe zile.

Șefa Spitalului Judeţean Vaslui s-ar fi simţit relativ bine până ieri, când şi-a pierdut simţul gustului. În ultimele ore, starea ei de sănătate s-a agravat, iar o ambulanţă a dus-o astăzi la unitatea medicală.

Fostă consilieră locală din partea PSD; Ana Rinder ocupă funcția de manager al Spitalului Judeţean Vaslui din 2013, poziție la care a ajuns cu susținerea celei mai sinistre figuri politice din zonă, baronul roșu Dumitru Buzatu care este convins că noul coronavirus este o invenție, refuzând categoric în repetate rânduri să poarte mască sanitară.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.