VIDEO Destructurarea grupului infracțional organizat. PNL și USR au depus plângeri penale cu privire la fabrica de semnături falsificate a pesediștilor Firea și Florea


VIDEO Destructurarea grupului infracțional organizat. PNL și USR au depus plângeri penale cu privire la fabrica de semnături falsificate a pesediștilor Firea și Florea

Alianța USR-PLUS a sesizat luni Poliția și DNA după apariția unui filmuleț în care angajați ai Primăriei Sectorului 5 falsifică semnături pentru candidaturile primarului Sectorului 5, Daniel Florea, și primarului general, Gabriela Firea.

"Am făcut sesizare la Poliția Română și DNA pe tema privind filmarea procesului de colectare a semnăturilor pentru alegerile locale București 2020, sector 5 și PMB, în favoarea lui Daniel Florea și Gabriela Firea", a anunțat Octavian Berceanu, consilier general din partea USR.

De asemenea, și candidatul PNL-USR-PLUS pentru Primăria Sector 5, Cristian Băcanu, a anunțat că a depus o plângere penală cu privire la falsificarea semnăturilor de către PSD.

Băcanu, pe Facebook: "Am formulat în această dimineață plângere penală cu privire la modul în care au fost falsificate semnăturile de către PSD în Sectorul 5!

Nu voi permite ca oamenii din Sectorul 5 să mai fie furați!".

Pe filmarea care prezintă falsificarea semnăturilor se aude vocea lui Mircea Serediuc, fost șef al UNPR Sector 5, care a fost momit de Daniel Florea, în 2016, cu o funcție în administrație, cea de director al SC Amenajare Utilitară şi Salubrizare SA.

Vedeți video:


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.