Primarul PSD al S1, perseverent în minciună. Clotilde Armand: "Singurul spital construit de el este o machetă de hârtie pe care o puteți vizita în holul primăriei!"


Primarul PSD al S1, perseverent în minciună. Clotilde Armand: "Singurul spital construit de el este o machetă de hârtie pe care o puteți vizita în holul primăriei!"

Primarul PSD al Sectorului 1, Daniel Tudorache, continuă să propage minciuna conform căreia a construit un spital în zona pe care o administrează, realitatea fiind că respectiva unitate medicală există doar sub forma unei machete de hârtie. Candidata USR-PNL-PLUS pentru Primăria Sector 1, Clotilde Armand, este cea care a semnalat minciuna grosolană a primarului pesedist, care, cu banii alocați pentru spitalul care nu a fost construit, a vrut să construiască în luna decembrie 9 patinoare în valoare de 60 de milioane de euro, dar a fost oprit.

CITIȚI ȘI: Digi24 TV, fake news grețos! Televiziunea quality MINTE că PSD-istul Dan Tudorache a construit un spital! Propagandă PSD pe bani publici

Clotilde Armand, pe Facebook: "Primarul PSD de la Sectorul 1 a afirmat la un post de televiziune că din cauza consilierilor USR i-a luat un an și jumătate să construiască un spital în sectorul 1... dar până la urmă a reușit să-l construiască.

Oameni buni, acest primar n-a construit în ultimii 4 ani nici un spital în sector. Nici măcar o cărămidă nu a pus la fundația spitalului. Nimic. Este o minciună.

Singurul spital construit de el este o machetă de hârtie pe care o puteți vizita în holul primăriei. Și un spot video mincinos difuzat la majoritatea televiziunilor.

Cu banii alocați pentru acest spital a vrut să construiască în luna decembrie 9 patinoare în valoare de 60 milioane €. Și l-am oprit noi. Despre asta vorbim.

Vedeți în fotografie spitalul construit de PSD".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.