Rareș Bogdan, vești proaste pentru PSD: "PNL va câștiga alegerile locale cu un scor devastator! Orban rămâne premier!"


Rareș Bogdan, vești proaste pentru PSD: "PNL va câștiga alegerile locale cu un scor devastator! Orban rămâne premier!"

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a declarat luni, la B1, că în ciuda moțiunii de cenzură ce a fost depusă de PSD, Ludovic Orban va rămâne premier.

Rareș Bogdan: "Cei din PSD nu au nicio șansă să dărâme Guvernul Orban. Lumea știe exact cine este PSD, ce a făcut PSD, modalitatea înfiorătoare în care PSD se pregătea să îndepărteze România de la drumul firesc democratic, occidental. PSD e un partid care nu are nicio șansă să se reabiliteze în ochii românilor, iar moțiunea de cenzură e doar un joc de imagine. Îl înțeleg din punctul de vedere politic, electoral al noilor lideri PSD, dar nu au nicio șansă. Ludovic Orban rămâne premier, în parteneriat cu președintele României, Klaus Iohannis".

Totodată, Rareș Bogdan a subliniat că PNL va câștiga alegerile locale, la nivel național, cu un scor apropiat de 40%: "PNL va câștiga alegerile locale la nivel național cu un scor devastator. PNL va lua la alegerile locale din acest an un scor care se va duce spre 40%. Estimarea mea este de 37-38% pe țară, eu nu vorbesc de orașe, localități, comune, sectoare. Pe țară, PNL va fi primul partid cu un scor care se va duce spre 40%".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.