O jurnalistă trece în revistă cele mai abjecte episoade cu pesediști care mitraliază cu înjurături. Cazurile Șerban Nicolae, Manda, "Mitralieră", Palada, Brăiloiu și Bădălău


O jurnalistă trece în revistă cele mai abjecte episoade cu pesediști care mitraliază cu înjurături. Cazurile Șerban Nicolae, Manda, "Mitralieră", Palada, Brăiloiu și Bădălău

PSD a avut de-a lungul timpului o serie de exponenți care au avut o raportare de mahala în raport cu colegii din politică, cu presa și cu cetățenii. De la celebrul "mă animalule" al fostului președinte al României Ion Iliescu, la Florin Iordache care a arătat degetul mijlociu în plenul Parlamentului celor de la USR, la Romașcanu care s-a adresat de-a dreptul grobian la adresa presei, PSD a demonstrat că nu poate face politică decât la un nivel extrem de josnic.

CONSULTAȚI ȘI: VIDEO Mahalaua PSD. Romașcanu înjură jurnaliștii: "O să mai primească o p... în c.. toți!". Angajata Biroului de Presă pesedist a continuat în aceeași notă murdară: "Poate le place!"

Jurnalista Melania Cincea a făcut o trecere în revistă pe Facebook a câtorva momente în care pesediștii au avut un limbaj suburban, printre principalii exponenți fiind Claudiu Manda, Cătălin Rădulescu „Mitralieră”, Mirel Palada, Tit Brăiloiu, Șerban Nicolae, Niculae Bădălău.

Cincea, pe Facebook: "Lorzii politicii

În familia social-democraților nu este un accident ieșirea de azi a lui Lucian Romașcanu: „O să primească o p... în c... toți” – episodul iese din decor doar prin faptul că dl Romașcanu a fost suspendat din funcție. Să ne uităm, așadar, un pic în urmă la ieșirile altora – internetul îi ține minte. Iată cum gratulau jurnaliști sau interlocutori pe Facebook Claudiu Manda, Cătălin Rădulescu „Mitralieră”, Mirel Palada, Tit Brăiloiu, Șerban Nicolae, Niculae Bădălău:

Claudiu Manda, pe când era preşedinte al PSD Dolj, vicepreşedinte al Senatului: „Băga-ți-aș p… în mă-ta! (…) Marș! Sunt dispus să cobor nivelul discuției până acolo jos, la tine!” Am respectat grafia mesajului de pe internet – n.m.

Cătălin Rădulescu – unii îl știți, poate, după pozele în chiloți, puse pe internet –, către ziarişti: „Te-a făcut mă-ta proastă! Eşti o incultă.” Sau: „Nu dau doi bani pe aceste jeguri, sunteţi zero pentru mine, jurnalişti de doi bani.” Ori răspunzând pe reţelele de socializare unora care nu îi împărtășeau opiniile: „Fă c… ce urâtă ești p… pe tine de Iohanistă. Te găsesc în Buc ca să văd cum calomniezi tu demnitarii.” Sau: „Pe cine înjuri măi și ameninți tu f… morții mătii de jeg și ameninți. O să te găsesc stai liniștit jegule am niște fini în clanul sportivilor să mă înjuri în față homosexualule. V-a dat m… și Iohanis băga-mi-aș p… în măta de golan e de acord cu grațierea și tu înjuri?”

Mirel Palada, fost purtător de cuvânt al Guvernului Ponta: „Măi ticăloșilor, măi nemernicilor, măi antipesediștilor cretini, măi dobitocilor”. Sau despre jurnaliştii care criticau Puterea: “Mama lor de jegoși. (…) mulţi şi mărunţi şi bicisnici. Paştele mamii lor de ticăloşi…” Ulterior, a evoluat și a dovedit că poate sări și la bătaie, chiar la tv, când nu îi place dialogul cu oponenții politici.

Senatorul Tit Brăiloiu, în Parlament, către o senatoare din USR. ”Prințeso, sugi p...a”.

Șerban Nicolae, în Parlamentul României, către o senatoare USR: ”Am o poză cu dumneavoastră când faceți sex an*l.”

Niculae Bădălău, dansând pe o manea și cântând în rând cu manelistul: „Să vină diaspora, ca să ne p… pe ea.”

Lista însă nu este exhaustivă. Iar acestor „domni” li se alătură alții care, în lipsă de argumente, recurgeau la gesturi obscene, printre ei numărându-se și Florin Iordache - „altă întrebare”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.