Măscăriciul rusofil Igor Dodon, slugoii din PSRM și presa aservită au batjocorit însemnătatea zile de 27 august. Deșteaptă-te R. Moldova și reîntoarce-te acasă, în România


Măscăriciul rusofil Igor Dodon, slugoii din PSRM și presa aservită au batjocorit însemnătatea zile de 27 august. Deșteaptă-te R. Moldova și reîntoarce-te acasă, în România

Ziua de 27 august 2020 a fost o batjocură, o caricatură la adresa sutelor de mii de luptători pentru drepturile naţionale şi democratice din perioada 1985-1992.

Duşmanii cei mai înverşunaţi ai Independenţei din anii renaşterii, ei care plângeau după Uniunea Sovietică, au adus elogii chinuite înaintaşilor, falsificând oribil conţinutul Declaraţiei de Independenţă.

Măscăricii de la putere Igor Dodon, Zinaida Greceanâi şi Ion Chicu au continuat tradiţia lansată de agro-socialişti în 1994 de a falsifica spiritul şi conţinutul Declaraţiei de Independenţă, profanând zbaterile, lupta şi idealurile Mişcării de Eliberare Naţională.

Mass-media aservită puterii a organizat o campanie dezgustătoare, siropoasă cu genericul – Iubesc Moldova! E cel mai prost exemplu cum poţi înstrăina cetăţenii de sentimentul înălţător de iubire de patrie. Le sugerez colegilor din mass-media aservită lui Igor Dodon ca următoarea campanie să aibă genericul – Iubesc kuliokul!

Deşteaptă-te R. Moldova şi reîntoarce-te Acasă după atâtea rătăciri din ultimul sfert de veac. Acasă totdeauna a însemnat şi înseamnă România!

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.