RĂZBOI și bălăcăreală în PSD. Ciolacu intenționează să-l EXCLUDĂ pe Codrin Ștefănescu. Dragnist-vadimistul este așteptat în partidulețul păpușat de turnătorul securistic Dan ”Felix” Voiculescu, fost pușcăriaș de drept comun


RĂZBOI și bălăcăreală în PSD. Ciolacu intenționează să-l EXCLUDĂ pe Codrin Ștefănescu. Dragnist-vadimistul este așteptat în partidulețul păpușat de turnătorul securistic Dan ”Felix” Voiculescu, fost pușcăriaș de drept comun

Incorigibilul vadimist și dragnist Codrin Ștefănescu sare din nou la beregata noului său șef pe line de partid, prolificul agramat Marcel Ciolacu, insistând, pe Facebook, că actuala conducere a PSD este ”cea mai slabă din istoria partidului”. Totodată, Ștefănescu le ridică osanale baronilor Ionel ”Ciorăpel” Arsene (client al DNA) și Dumitru Buzatu, șeful de la Vaslui, pe care-i felicită că i se opun lui Ciolacu:

Potrivit surselor Podul.ro, gruparea Ciolacu-Stănescu-Firea-Tudose ia în calcul excluderea din partid a lui Codrin Ștefănescu, după alegerile locale, pentru a nu turna acum gaz pe focul scandalului intern. Aceleași surse susțin că Ștefănescu este așteptat în partidulețul păpușat de fostul turnător securist Dan ”Felix” Voiculescu, ex-pușcăriaș de drept comun – Partidul Puterii Umaniste.

”Este o mare mizerie decizia de excludere a unor parlamentari PSD! S-au cāutat tapi ispāsitori pentru nepriceperea si neputinta unei conduceri, consideratā ca fiind cea mai slabā din istoria partidului. Felicitāri celor doi lideri judeteni care au votat impotrivā! Mā refer aici la Dumitru Buzatu si Ionel Arsene, pesedintii organizatiilor din Vaslui si Neamt. Pe restul i-a incālecat Ciolacu cum nu-mi imaginam vreodatā!”, scrie Ștefănescu, pe Facebook.

 (Foto: Mediafax)

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.