Campania PSD, din ce în ce mai mizerabilă: Clotilde Armand denunță un fake news prin care s-a transmis în prime time la TV că ar fi împărțit făină pe post de mită electorală. Tudorache, chemat în instanță de candidata USR-PLUS-PNL în legătură cu o declarație despre Bechtel


Campania PSD, din ce în ce mai mizerabilă: Clotilde Armand denunță un fake news prin care s-a transmis în prime time la TV că ar fi împărțit făină pe post de mită electorală. Tudorache, chemat în instanță de candidata USR-PLUS-PNL în legătură cu o declarație despre Bechtel

Candidata USR-PLUS-PNL la Primăria Sectorului 1, Clotilde Armand, a reclamat faptul că în emisiunea Dosar de Politician de la B1TV a fost difuzat un fake news conform căruia a împărțit cetățenilor făină pe post de mită electorală. Armand a anunțat că va sesiza CNA.

Totodată, primarul PSD al Sectorului 1, Dan Tudorache, prezent în emisiune, a declarat că Armand a beneficiat de suma de 1 miliard de euro de la Bechtel. În acest context, Clotilde Armand l-a avertizat pe pesedist că va plăti scump în instanță pentru declarația falsă privind miliardul de la Bechtel.

Clotilde Armand, pe Facebook: "Mizeria securistoidă de la Sectorul 1 nu se oprește și a ajuns la televiziune unde continuă cu manipularea & compromiterea bolșevică. Într-o emisiune unde este invitat primarul de la Sectorul 1, tocmai s-a difuzat un material în care se spune că eu aș fi împărțit făină cetățenilor din Sectorul 1 drept mită electorală. Fals și manipulare odioasă. Voi sesiza CNA. În tot acest timp primarul împarte reviste de propagandă PSD prin sectorul 1 plătite din bani publici. Am scris de zeci de ori despre acest subiect.

După ce a pus Poliția Locală să mă urmărească, după ce a cerut instanței să nu mai public pe Facebook date din SICAP, după toate acțiunile de hărțuire și mizeriile de articole comandate în presa apropiată de PSD această caricatură de primar are curajul acum să apară din nou în fața cetățenilor cu o machetă din hârtie spunând că el a construit un spital și vrea alt mandat.

Oameni buni, voi realizați asta? Voi realizați de ce sunt în stare acești manipulatori? Și ce fricoși sunt? Este foarte limpede. Dovada disperării se citește în ochii lor lacomi. În aceeași emisiune primarul securistoid a declarat cu subiect și predicat că eu am luat 1 miliard de euro de la Bechtel. Îi spun foarte franc acestui laș că pentru acestă declarație va plăti scump. În instanță. Să lămurim o dată pentru totdeauna lucrurile.

În 27 septembrie trebuie să scăpăm de această adunătură odioasă care a distrus destine și a falimentat o națiune întreagă. Avem o singură armă împotriva lor: votul".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.