Ciucu lansează acuzații grave: Mutu a plătit 50.000 de euro unui candidat ex-USR pentru a fragmenta electoratul anti-PSD în bătălia pentru Primăria Sectorului 6!


Ciucu lansează acuzații grave: Mutu a plătit 50.000 de euro unui candidat ex-USR pentru a fragmenta electoratul anti-PSD în bătălia pentru Primăria Sectorului 6!

Candidatul dreptei unite la Primăria Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a lansat o serie de acuzații grave la adresa edilului PSD al S6, Gabriel Mutu. Concret, Mutu ar fi plătit cel puțin 50 de mii de euro pentru campania unui candidat, așa-zis independent, care să încerce să rupă din voturile candidatului susținut de PNL-USR-PLUS, Ciprian Ciucu. Este vorba despre Mihai Daneș, fost consilier local din partea USR, care și-a dat demisia din formațiunea politică care l-a susținut, dar în realitate a fost somat să plece după ce au apărut informații privind apropierea de primarul pesedist Gabriel Mutu.

În prezent, Daneș candidează ca independent pentru funcția de primar al Sectorului 6 și se proclamă drept adevăratul reprezentant al electoratului userist, scopul lui fiind fragmentarea frontului anti-PSD pentru a-i oferi o mână de ajutor lui Mutu. De altfel, așa cum veți vedea în cele ce urmează, Daneș se folosește de modalități de a face campanie tipic pesediste, distribuind pliante în care minte că Nicușor Dan, candidatul dreptei unite la Primăria Capitalei, îl susține de fapt pe el pentru funcția de primar al Sectorului 6 și nu pe Ciprian Ciucu. Mai mult decât atât, Mihai Daneș se folosește de imaginea lui Nicușor Dan fără ca acesta să-i fi dat acordul, atât pe pagina de Facebook, cât și în pliante.

Ciucu, pe Facebook: "Mizeriile lui Mutu. Episodul I, IEPURELE

Se identifică un iepure, un trădător, se cumpără și i se face campanie de bani mulți. În precampanie, Iepurele a beneficat de mai multă reclamă pe panouri decât mine, a beneficat de reclamă de cel puțin 30.000 de euro. Au folosit imagina de panotaj a USR-PLUS pentru a crea confuzie.

Iepurele, apoi, iese la atac la adresa mea și se proclamă (sic!) “adevăratul candidat susținut de USR/ND”. O mizerie, este adevăratul candidat al lui Mutu. Mutu l-a inventat, Mutu îi plătește campania! În stil mafiot, bolșevic, exact ca în filme! De fapt, realitate bate filmul!

Apoi Iepurele, chipurile independent, apare la TV tot ca să mă atace pe mine, îi sunt preluate în siteuri mizerabile gen știripesurse.ro, cancan.ro, evz.ro, gândul.ro, romaniatv.ro tot felul de mizerii manipulatoare și minciuni!

Iepurelui îi sunt făcute zeci de mii de pliante micinoase, cu poza lui Nicușor Dan și cu culorile USR.

Per total, estimez că Mutu a băgat în iepure, cel puțin 50.000 de euro până acum!

Hai la vot să-i spulberăm, MO-BI-LI-ZA-REA!!!

Dați mai departe, share, ca să se știe, este important!".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.