EXCLUSIV Document: Primarul PSD-ist al S5, Daniel Florea, MINTE cum respiră în plină campanie electorală! DOVADA


EXCLUSIV Document: Primarul PSD-ist al S5, Daniel Florea, MINTE cum respiră în plină campanie electorală! DOVADA

Primarul PSD-ist al Sectorului 5 – controversatul Daniel Floreaminte cum respiră în plină campanie electorală, așa cum a tot făcut-o de-a lungul ultimilor patru ani. Mai exact, într-un interviu electoral plătit la Libertatea lui Tolo, Florea se văicărește că ar fi găsit pușculița Primăriei goală, în urmă cu patru ani, suma toată din conturi fiind la acea vreme, insistă el, de doar 18 lei.

Iată declarația lui Florea:

”Am reușit în această perioadă să pun lucrurile la punct și să readuc încrederea în administrația locală. Aveam 18 lei în cont când am venit în primărie și câteva calculatoare la zeci de oameni”.

Cu toate acestea, documentele intrate în posesia Podul.ro demonstrează fără urmă de tăgadă că PSD-istul Daniel Florea minte de îngheață apele, doar pentru a se umfla în pene cu înfăptuiri care nu există. Așa cum puteți observa în documentele de mai jos, excedentul Contului de execuție al bugetului local era, în 2016, când Florea a ajuns primar la Sectorul 5, de peste 80 milioane lei (aproximativ 20 milioane euro), și nu doar 18 lei, așa cum insistă el, în timp ce, în 2015, când liberalul Dan Croitoru a preluat interimatul instituției, excedentul se ridica la peste 125 milioane lei.

Vă amintim că, iarna trecută, același Daniel Florea a mințit public că și-a învinețit ochiul în timpul unei acțiuni nocturne de deszăpezire a S5 (care arăta ca Polul Nord), deși ulterior au apărut filmări și fotografii care-l prezentau cu ochiul vânăt cu mult înainte de noaptea respectivă.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.