VIDEO Primăriței Firea i-au dat lacrimile în timp ce Budeanu îi aducea osanale grețoase: "Am plâns cu Pandele când ai vorbit la Gâdea"


VIDEO Primăriței Firea i-au dat lacrimile în timp ce Budeanu îi aducea osanale grețoase: "Am plâns cu Pandele când ai vorbit la Gâdea"

La două zile înaintea alegerilor locale, Gabriela Firea arată că este din ce în ce mai disperată de gândul că ar putea să nu obțină și al doilea mandat de primar al Capitalei. În acest sens, Firea încearcă prin toate tertipurile propagandistice să obțină capital electoral. Astăzi, Firea a fost prezentă în emisiunea fashionistei Dana Budeanu, pe parcursul căreia i-au dat lacrimile politicianiste în repetate rânduri, sperând că o parte dintre bucureșteni se vor lăsa impresionați de acest tertip marketing politic care a funcționat la alegerile prezidențiale din 2004 în cazul lui Traian Băsescu.

"Te susțin și te-am susținut din secunda în care mi-am dat seama că de fapt ești singură împotriva tuturor. Împotriva tuturor...", a spus Budeanu, în timp ce Gabriela Firea avea lacrimi în ochi.

Ulterior, Firea a precizat că a plâns împreună cu soțul Florentin Pandele, primar al orașului Voluntari, atunci când Dana Budeanu a vorbit despre tatăl ei la Antena 3.

Budeanu: Ai o sensibilitate și o... nu știu... cred că enormă pentru bătrâni.

Firea: Am plâns când ai vorbit la Mihai Gâdea despre tatăl tău. Deci și eu și soțul pur și simplu ne-au țâșnit lacrimile. Nu ne-am putut opri.

Vedeți video de la minutul 7:00, respectiv de la 15:50:


Amintim că agenta electorală nr 1 a Gabrielei Firea, creatoarea de modă și teorii ale conspirației Dana Budeanu, a izbucnit în lacrimi la Sinteza Zilei, obligându-l pe Mihai Gâdea să tremure teatral a empatie din pămătuful facial.

"M-am gândit la tata. La tata, când l-am văzut prima dată cu mască în fața casei. Pentru mine a fost...nu știu...arăta ca un bolnav! Nu suport bătaia de joc la adresa bătrânilor. Eu nu suport să văd pe stradă acum oameni cu măști care abia merg și care sunt atât de batjocoriți. Eu cred că o nație nu-și respectă bătrânii este zero. Am locuit șase ani în Marea Britanie unde acea nație are un cult pentru bătrâni. Nu-i respectă, îi adoră, îi venerează. Bătrânii au trecut prin foarte multe lucruri și sunt la sfârșitul vieții și trec și prin asta, ok, dar autoritățile din orice țară ar trebui să facă totul pentru a le induce un sentiment de siguranță...", i s-a confesat Dana Budeanu lui Gâdea.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.