Festival de pupat în dos la Antena 3! E ziua lui Dan ”Felix” Voiculescu, turnător securist de rude și pușcăriaș de drept comun


Festival de pupat în dos la Antena 3! E ziua lui Dan ”Felix” Voiculescu, turnător securist de rude și pușcăriaș de drept comun

La Antena 3 și în tot trustul Intact e coadă la pupat dosul fostului turnător securist Dan ”Felix” Voiculescu, ex-pușcăriaș de drept comun. Motivul e festiv: îmbătrânit în rele, Felix împlinește 74 de primăveri.

Drept urmare, tonomatele cu fise ale Antenei 3 repetă în bandă un, cităm întocmai, ”mesaj emoționant al profesorului Dan Voiculescu”, în care fostul turnător de rude nu doar că nu spune nimic cu sens, dar mai și bate câmpii fără pic de talent. Probabil că lucrurile vor degenera într-un soi de Cântarea României anteniste, odată cu intrarea în emisie a pupinfundiștilor săi speciali, Mihai Gâdea și Mircea Badea, întovărășiți de gașca ciudată.

La ceas aniversar, avem o unică întrebare pentru acest infractor securistoid: Felix, când plătești prejudiciul de peste 60 milioane euro din dosarul ICA?

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.