Un jurnalist acuză: CNA ar trebui să ia licența Antenei 3 după numeroasele campaniile de fake news plătite din bani publici

Un jurnalist acuză: CNA ar trebui să ia licența Antenei 3 după numeroasele campaniile de fake news plătite din bani publici

După scabroasele campanii de fake news plătite din bani publici și săvârșite într-o veselie, zi și noapte, CNA ar trebui să le ia licența tonomatelor cu fise de la Antena 3, susține jurnalistul Mircea Marian (Newsweek România), pe Facebook.

”În mod normal, pentru ce au făcut în această campanie, CNA trebuia să le ia licența. Aplicate sancțiuni gradual – amendă, suspendare emisie...  – și, la final, închiderea postului după ce, la sfârșit de campanie, au adus un penal pe post, ca să atace un candidat. Fără ca publicul să știe cine vorbește și fără ca acuzatul să se poată apăra, neștiind cine îl acuză. Un hoț în prime time la A3, în campanie, făcând “dezvăluiri” :)))

Dar, știu, CNA le va da, best case, o sancțiune ridicolă. Politica geme de proști și mereu se va găsi ba un guvern care să-i subvenționeze și să îl ierte pe Felix de returnarea banilor furați, ba vreo mediocritate care să îi gireze moral, spunând că așa va deveni popular în rândul frizerilor”, scrie Mircea Marian.