Birchall a spulberat-o pe Firea la vot: "Să nu mai permitem ca locul competenţei să fie luat de combinatori şi găşti! Bucureştiul merită mult mai mult!"

Birchall a spulberat-o pe Firea la vot: "Să nu mai permitem ca locul competenţei să fie luat de combinatori şi găşti! Bucureştiul merită mult mai mult!"

Fosta ministră a Justiției, deputata Ana Birchall, a votat duminică contra administrației Firea. "Sa scăpăm de kitsch-uri, sa scăpăm de un model de administratie bazat pe rubedenii, de exemplu. (...) Bucureştiul merită mult mai mult decât circul ieftin care se derulează în faţa noastră de mult prea mulţi ani", a subliniat Birchall.

Birchall, pe Facebook: "Am votat pentru o administratie care sa fie cu adevarat europeana! A venit timpul sa scăpăm de toti cei care trag Romania în jos, tinand-o ancorata in trecut. Sa scăpăm de kitsch-uri, sa scăpăm de un model de administratie bazat pe rubedenii, de exemplu. Sa promovam meritocratia si sa nu mai permitem ca locul competenţei să fie luat de combinatori şi găşti! Sa avem o administratie în care munca cinstită, valoarea şi competenţa profesională să NU fie aruncate la coş! Avem un oraș atat de frumos care merita mult mai mult! Bucureştiul merită mult mai mult decât circul ieftin care se derulează în faţa noastră de mult prea mulţi ani. Există un timp pentru toate. Pentru noi, timpul răbdării s-a terminat. A sosit timpul acţiunii. A venit timpul ca toti cei care gandim la fel, indiferent de varsta, de profesie, de locul in care viata ne-a impins sau am ales sa traim sa tinem aproape si sa demonstram ca in Romania anului 2020 si mergand spre viitor NU mai acceptăm dictatura non valorilor! Este o zi cu cu adevărat frumoasă! Mergeti la vot!".