VIDEO Alertă! Tudorache a încercat fraudarea alegerilor, dar a fost prins de Clotilde Armand. Poliția și Jandarmeria se află la o instituție ce aparține de Primăria Sectorului 1


VIDEO Alertă! Tudorache a încercat fraudarea alegerilor, dar a fost prins de Clotilde Armand. Poliția și Jandarmeria se află la o instituție ce aparține de Primăria Sectorului 1

Candidata USR-PLUS-PNL la Primăria Sectorului 1, Clotilde Armand, împreună cu echipa sa, i-a prins pe vasalii primarului PSD Dan Tudorache furând procese verbale de la Biroul Electoral de Sector pentru a se pregăti fraudarea procesului electoral. Procesele verbale au fost duse la sediul Direcției de Salubrizare și Investiții situat în Complexul din Piața Mureș, instituție care aparține de Primăria Sectorului 1.

Astfel, reprezentanții USR-PLUS au chemat Poliția Criminalistică și Jandarmeria, forțele de ordine găsind la sediul Primăriei Sectorului 1 chiar și "un teanc de procese verbale de după alegerile de ieri, originale, ștampilate, semnate, care au fost luate de la Biroul Electoral de Sector". De asemenea, au fost descoperite și mai multe procese verbale necompletate. 

Clotilde Armand, pe Facebook: "Iată ce avem în sediul Direcției de Salubrizare și Investiții situat în Complexul din Piața Mureș, un etaj deasupra Biroului Electoral de Sector. Procese Verbale necompletate! Așa pregăteau frauda. Și-a făcut apariția pe aici și directorul ADP S1 și nu știu ce caută el la BES. O să ne lămurească Poliția".

Vedeți video:



Clotilde Armand: "Ce ați văzut acolo este un teanc de procese verbale de după alegerile de ieri, originale, ștampilate, semnate, care au fost luate de la Biroul Electoral de Sector și au fost aduse aici, la sediul Primăriei S1. Sunt acum în Primăria Sectorului 1, într-o instituție publică. Colegii mei, văzând că se iese de la BES cu acest teanc de procese verbale, au avertizat Poliția, au avertizat Jandarmeria. Forțele de ordine au găsit aceste procese verbale originale. (...) Ce s-a întâmplat cu aceste procese verbale? Sunt două posibilități. Ori sunt procesele verbale care aparțin BES. De ce au fost furate de la BES? Ori sunt procese verbale care aparțin PSD, fiecare partid are o copie semnată, ștampilată. Atunci de ce au fost luate de la BES și aduse aici la Primăria Sectorului 1? Jandarmeria este aici, Poliția este aici. Vrem ca procesul electoral să se desfășoare în condiții normale".

Vedeți video 2, sursa Epoch Times:


Amintim că primarul PSD al Sectorului 1, Dan Tudorache, a pretins astăzi pe pe Facebook că a câștigat un nou mandat, obținând cu 200 de voturi în plus față de candidata USR-PLUS-PNL Clotilde Armand. Tudorache a invocat numărătoarea paralelă făcută de PSD, nu rezultatele oficiale.

"Breaking news

După terminarea numărătorii paralele, am în plus 200 de voturi față de Clotilde Armand!

Așteptăm rezultatele oficiale de la BEC!", a scris Tudorache pe Facebook.

Exit-poll-ul CURS-Avangarde aferent orei 21, prezentat aseară de televiziuni, arăta o diferență considerabilă între Armand și Tudorache în favoarea candidatei USR-PLUS-PNL.

1. Clotilde Armand (USR) - 48%
2. Dan Tudorache (PSD) - 36,5%
3. Ioana Constantin (PMP) - 7,5%

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.