Nicio demisie la vârful PSD? Firea, un dezastru, Grindeanu a eșuat penibil, Ciolacu se teme că va fi răsturnat de la șefie, iar Dâncu, țineți-vă bine, îl invocă pe Abraham Lincoln


Nicio demisie la vârful PSD? Firea, un dezastru, Grindeanu a eșuat penibil, Ciolacu se teme că va fi răsturnat de la șefie, iar Dâncu, țineți-vă bine, îl invocă pe Abraham Lincoln

La aceste alegeri locale, măreții lideri ai PSD au făcut zero performanță: pe lângă dezastrul Gabriela Firea, bătută măr la București, e bine de știut că în orașul de baștină al ideologului Vasile Dâncu, Cluj, candidatul PSD a luat sub 5%.

De asemenea, să nu uităm că un alt vicepreședinte, Sorin Grindeanu a candidat caraghios și lamentabil, timișorenii trimițându-l la plimbare.

”Nicio demisie?”, întreabă scriitorul și istoricul Stelian Tănase, pe Facebook, amuzat că Vasile Dâncu îl invocă pe… Lincoln.

Vă prezentăm comentariile lui Stelian Tănase:

”Dâncu, citez: ‹Nu pot să accept ideea că Gabriela Firea a pierdut aceste alegeri. În istoria politicii mondiale sunt președinți care au pierdut de multe ori înainte alegeri și au câștigat în ultima fază: Lincoln, de exemplu. Fără să facem comparații istorice, noi nu vom judeca simplist viitoarea candidatură pentru prezidențialele din 2024, pe care intenționăm să le câștigăm și de data asta cred că vom fi mai inteligenți decât înainte›.

Adică Lincoln, mă înțelegi!... Un pansament pentru sufletul rănit al Firuței. Ea, vicepreședinte al PSD, bătută măr la București.

Nici Dâncu nu se simte bine, săracu. La Cluj, unde domiciliază, candidatul PSD a luat sub 5 la sută. Geniul strategic al lui Vasile Dâncu nu a ajutat pentru că a expirat din campanie, Și Dâncu, e omul doi in PSD.

Nu zic nr 1, nu vreau să-l deranjez pe Ciolacu, care deja moare de frica să nu ii șutească președinția careva din partid mai obraznic.

Alt vicepreședinte, egalul Firuței, e Grindeanu – ales la ultimul congres, fost premier numit de Dragnea. A candidat la Timișoara. Nu a fost în stare de nimic, a pierdut ca prostul. Timișorenii l-au trimis la plimbare că era cam palid.

Pe scurt, măreții liderii ai PSD au capotat. Performanță zero.

Nicio demisie?”

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.