VIDEO. Cine este Hope Hicks, superba consilieră de la Casa Albă care i-a virusat pe Melania și Donald Trump


VIDEO. Cine este Hope Hicks, superba consilieră de la Casa Albă care i-a virusat pe Melania și Donald Trump

Hope Hicks are 31 de ani și este unul dintre cei mai apropiați colaboratori ai președintelui Donald Trump. Potrivit liderului de la Casa Albă, ea s-ar fi infectat cel mai probabil de la un susținător al republicanilor în timpul turneului electoral. Așa cum PODUL a scris AICI, Trump și prima doamnă a SUA au fost, la scurt timp după ce Hicks a fost testată pozitiv, confirmați și ei cu noul coronavirus.

Hicks s-a afla la bordul Air Force One împreună cu preşedintele american când acesta a zburat marţi la Cleveland, în statul Ohio, pentru a participa la dezbaterea electorală cu Joe Biden. De asemenea, ea a mers cu el miercuri în Minnesota pentru un miting de campanie.

Colaboratorii care lucrează la Casa Albă sunt testaţi zilnic, la fel ca jurnaliştii care vin acolo sau care călătoresc cu preşedintele.

Născută la 21 octombrie 1988 la Greenwich (Connecticut), tânăra politiciană Hope Hicks s-a alăturat echipei de campanie a magnatului în domeniului imobiliarelor încă în 2016. Ea face parte din cercul foarte apropiat al preşedintelui Trump. După ce a ocupat prestigiosul post de director de comunicare al Casei Albe, Hicks l-a părăsit temporar pentru a se angaja la grupul Fox, care administrează postul de Fox News, înainte de a reveni la Casa Albă. Discretă în mass-media, însă foarte influentă în culise, Hicks, mai ales datorită amiciței cu Ivanka, a avut mereu acces liber la preşedintele Trump, care nu a emis niciodată nici cea mai mică rezervă la adresa ei.

La doar 11 ani, Hicks devenea manechin pentru colecția de ținute pentru adolescenți a celebrei case Ralph Lauren. A apărut într-un serial de televiziune și pe coperta romanului care a inspirat serialul Gossip Girl. Înainte de a-și lua diploma universitară (a studiat literatură la o universitate metodistă) și de a pătrunde în cercurile politice, Hicks a efectuat un stagiu de pregătire în cadrul cabinetului reputatului specialist în relații publice și comunicare Matthew Hiltzik, printre clientele acestuia numărându-se și Ivanka Trump, fiica președintelui. Lui Hicks i-a revenit sarcina de a promova linia vestimentară și de bijuterii a casei de modă a Ivankăi, ocazie cu care cele două au devenit prietene intime. Ulterior, prin Ivanka, Hicks a ajuns în cercul de colaboratori apropiați ai magnatului care asipra să ajungă președintele SUA, însoțindu-l în turneele electorale din 2016. Misiunea lui Hicks era să-i organizeze lui Trump întâlnirile cu jurnaliștii, sarcină de care s-a achitat foarte bine, presa notând că ce făcea ea pentru viitorul președinte făceau patru oameni din echipa lui Hillary Clinton, adversara lui Trump în cursa pentru Casa Albă.



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.