Experiment ”electoral” CRIMINAL: Dodon i-a pus pe separatiștii din Tiraspol să răpească moldoveni ca să pozeze apoi în salvator! Urmează răpiri de copii?


Experiment ”electoral” CRIMINAL: Dodon i-a pus pe separatiștii din Tiraspol să răpească moldoveni ca să pozeze apoi în salvator! Urmează răpiri de copii?

E o naivitate să considerăm că în politică lucrurile se produc de la sine sau întâmplător.

Vă spuneam ieri că pentru alegerile prezidențiale din R.Moldova există un scenariu elaborat de serviciile de inteligență ale Federației Ruse, care cuprinde o sumedenie de acțiuni „întâmplătoare”, menite să contribuie în mod decisiv la păstrarea celui mai corupt, fățarnic și pervers șef de stat din Europa – Igor Dodon.

Dincolo de abuzul anticonstituțional de a închide gura deputaților și a bloca ședințele în plen ale Parlamentului, Dodon și stafful său electoral în frunte cu Kiku și Krasnoselschi, au trecut la experimente electorale dintre cele mai oribile. Cunosc, nu din auzite, ce căzătură morală e Igor Dodon, dar nu mi-am imaginat că el va degrada până în ultimul hal și va aproba răpirea cetățenilor moldoveni de către bandiții de la KGB-ul din Tiraspol. Individul acesta chiar n-are nimic omenesc în el.

Farsa în care a antrenat serviciile speciale de o parte și alta a Nistrului pentru a poza în rol de salvator al cetățenilor răpiți arată cât de prăbușit moral este Igor Dodon.

Ne așteaptă un joc de artificii de cea mai proastă speță în urma căruia urmează să „descoperim” un alt Igor Dodon decât „kuliokarul” și capul mafiei din R.Moldova. Muntele Atos le-a dăruit moldovenilor un nou-născut, curat ca miliardul lui Plahotniuc și geanta lui Șor.

În goana sa smintită după al doilea mandat, nu m-ași mira dacă gorilele lui Krasnoselschi ar răpi copiii moldovenilor din dreapta Nistrului, iar Igor Dodon i-ar „elibera” din închisoarea de la Tiraspol.

Ce faptă eroică urmează să săvârșească în zilele de odihnă candidatul Dodon păzit de o armată de sluji?

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.