SOS Basarabia: Fără ajutor extern, NU va rezista războiului hibrid și va intra definitiv sub dominație rusească. MIZA alegerilor din 1 noiembrie


SOS Basarabia: Fără ajutor extern, NU va rezista războiului hibrid și va intra definitiv sub dominație rusească. MIZA alegerilor din 1 noiembrie

Scriitorul, jurnalistul și analistul basarabean Nicolae Negru avertizează de o manieră sugestivă, în cel mai recent editorial publicat de Ziarulnational.md, că fără ajutor extern susținut, R. Moldova nu are cum să reziste războiului hibrid și reinstaurării definitive a dominației rusești, aceasta fiind de fapt adevărata miză a alegerilor prezidențiale din 1 noiembrie.

”Să nu ne amăgim că Dodon, cu ‹kuliok› pe cap, e opțiunea democratică a alegătorilor moldoveni. Serviciile secrete ruse penetrează democrații și societăți mult mai consolidate ca a noastră. La noi, cu guvernarea lui Dodon, ele se simt ca acasă.

Fără ajutor extern, Republica Moldova n-are cum să reziste războiului hibrid și reinstaurării definitive a dominației rusești. Aceasta e de fapt miza alegerilor prezidențiale din 1 noiembrie”, scrie Nicolae Negru.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.