Reveniri bizare în politică: Remus Cernea se întoarce de Ziua Animalelor. Rușinea EBA mai bagă o fisă cu partidul lui tati, fost turnător securist


Reveniri bizare în politică: Remus Cernea se întoarce de Ziua Animalelor. Rușinea EBA mai bagă o fisă cu partidul lui tati, fost turnător securist

Scriitorul, jurnalistul și profesorul Ciprian Apetrei evidențiază, pe Facebook, în doar câteva rânduri eficient chibzuite, tot ce trebuie să știți despre două dintre cele mai rușinoase reveniri în politică: EBA, mezina turnătorului securist Băsescu, respectiv Remus Cernea, mai vechiul nostru mușteriu.

Vă prezentăm comentariile lui Ciprian Apetrei:

”Reveniri în politica românească.

Remus Cernea, întors din Diaspora, unde a salvat Planeta. Si-a dat examenul de licenta la Facultatea de Filosofie, după mulți ani de la terminarea studiilor, si s-a inscris la masterat. Nu este simplu ce a făcut, merită felicitari. Se va implica sa salveze ceva si pe aici. Si-a anuntat întoarcea în politică de Ziua Animalelor. Pare o glumă care se scrie singură.

Elena Băsescu. Da, EBA. Chiar ea. Care a câştigat fraudulos un mandat de europarlamentar, candidand ca ‹independent›, dar beneficiind de voturile organizate ale PD. O rușine a politicii româneşti, fără studii sau experiență profesionala. Acum declara ca ‹a acceptat sa candideze›. Si la calitati are ‹mama singura cu trei copii›”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.