VIDEO Reniță acuză: PD-ul penalilor Filip, Diacov și Jizdan îl va face din nou președinte pe rusofilul Igor Dodon. Conjurația slugilor


VIDEO Reniță acuză: PD-ul penalilor Filip, Diacov și Jizdan îl va face din nou președinte pe rusofilul Igor Dodon. Conjurația slugilor

Deputatul Iurie Reniță (fost ambasador al Basarabiei la Chișinău) explică de o manieră plastică, pe Facebook, ceea ce, de altfel, ar fi trebuit să fie evident pentru orice basarabean conștient și responsabil: PD-ul penalilor Filip, Diacov și Jizdan (laolaltă cu toate cozile lor de topor) vor trage cât pot de mult pentru a-i asigura un nou mandat prezidențial opulentului rusofil, românofob și socialist Igor Dodon.

În acest sens, Iurie Reniță postează și un video care îi înfățișează pe niște oficiali ai PD implicați până peste cap în alegerea lui Dodon, în 2016.

 Vă prezentăm clarificările deputatului:

 ”‹Calea a 4-a› + ‹Altfel de politică› = susținerea kuliokarului Dodon

 Decizia liderilor PD (Filip, Diacov și Jizdan) că membrii și simpatizanții acestui partid sunt liberi să aleagă pe cine să susțină la prezidențiale e același lucru ca în locul Pizzei de curcan of Miami a lui Plahotniuc să mănânci miez alb de nucă de Pănășești de la Filip.

 Nicio diferență, exact ca in campania prezidențială din 2016.

 Credeți că există vreo deosebire între ‹Calea a 4-a› a lui Plahotniuc și ‹Altfel de politică› a lui Filip? A uitat, cumva, umilul și umilitul Pavel Filip ce spunea colegul său ‹Borsetka›, chiar are memorie atât de scurtă? Ca să vă convingeți, rog să vizionați secvența video de mai jos”.

 


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.