Dragnea este în pușcărie, dar Teldrum continuă să fie abonată la bani publici. Clotilde Armand a descoperit un nou contract de peste 60 de milioane de lei


Dragnea este în pușcărie, dar Teldrum continuă să fie abonată la bani publici. Clotilde Armand a descoperit un nou contract de peste 60 de milioane de lei

SC Teldrum SA a mai primit un contract de la Consiliul Județean Teleorman în valoare de peste 60 de milioane de lei. Obiectul contractului: servicii de deszăpezire în perioada 2017-2021.

Informația a fost devoalată de Clotilde Armand (USR), recent aleasă primar al Sectorului 1.

„Verificam niște achiziții publice făcute de PSD prin SICAP și am dat de asta: Teldrum a mai primit ieri (miercuri- n.red.) niște milioane bune de la Consiliul Județean Teleorman.

60.367.072 lei pentru “Întreținerea curentă pe timp de iarnă a drumurilor județene din județul Teleorman în perioada 2017 – 2021”.

Curată insolvență la Teldrum...“, a scris Clotilde Armand pe pagina sa de Facebook.  

Firma Teldrum, despre care presa a relatat în repetate rânduri că este controlată de fostul președinte al PSD Liviu Dragnea, se află în momentul de față în insolvență și este trimisă în judecată pentru fraude europene.

Cu toate acestea continuă să fie abonată la banii publici, alocați de Consiliul Județean Teleorman.

În trecut, tot Clotilde Armand a dezvăluit că Teldrum a primit de la CJ Teleorman contracte în valoare de 56.824.852 lei (ianuarie 2020) și de 109 milioane de lei (mai 2020).

 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.