Amuzant: Codrin Ștefănescu bocește excluderea lui Șerban Nicolae și Pleșoianu: fără ei, PSD va suferi un dezastru la alegerile parlamentare!


Amuzant: Codrin Ștefănescu bocește excluderea lui Șerban Nicolae și Pleșoianu: fără ei, PSD va suferi un dezastru la alegerile parlamentare!

Incorigibilul traseist politic Codrin Ștefănescu – una dintre cele mai obediente slugi ale pușcăriașului Liviu Dragnea – bocește caraghios, pe Facebook, după ce dubioșii Șerban Nicolae și Liviu Pleșoianu au fost aruncați ca niște banane stricate din PSD, în văzul lumii și fără vreo explicație. 

În aceste condiții, travestit în Casandră, Ștefănescu îl acuză pe baronul-șef Marcel Ciolacu de faptul că ar fi trădat electoratul pesedist și insistă că PSD va suferi un dezastru de proporții la alegerile parlamentare. 

Nu în ultimul rând, fostul argat dragnist insinuează că Șerban Nicolae și Liviu Pleșoianu ar putea pune bazele unui partiduleț, sugerând că celor doi nefrecventabil, de care nici măcar PSD nu mai vrea să audă, li s-ar alătura și alte personaje de exact aceeași speță rușinoasă. 

Iată ce debitează Codrin Ștefănescu, fostul cărător de valiză al extremistului comunistoid și sucombat Vadim Tudor: 

”Le urez mult succes prietenilor mei Liviu Plesoianu și Șerban Nicolae!

Au ales un nou drum, fārā trādātori, marionete și securistoizi! Fārā slugi și aplaudaci ai sistemului! Lor li se vor alātura alți oameni curajoși, care nu au acceptat sā fie umilți de tot felul de ciolaci! 

Mā intrigā insā tācerea arsurzitoare a miilor de membri PSD! Care nu au înțeles nici in al 12-lea ceas cā, odatā cu plecarea lor, partidul s-a rupt definitiv! Și s-a ajuns aici pentru cā nimeni nu a indrāznit sā ia atitudine! Și sā alunge gașca de securici care a confiscat PSD! Insā electoratul nostru a înțeles deja cum stau lucrurile in realitate! Și asta se va simți la vot”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.