Noi acuzații EXPLOZIVE la adresa lui Hunter Biden, fiul contracandidatului lui Donald Trump: „A participat la eforturile chineze de a dobândi tehnologie occidentală din domeniul militar”. Afacerea care a pus în pericol SECURITATEA NAȚIONALĂ a SUA


Noi acuzații EXPLOZIVE la adresa lui Hunter Biden, fiul contracandidatului lui Donald Trump: „A participat la eforturile chineze de a dobândi tehnologie occidentală din domeniul militar”. Afacerea care a pus în pericol SECURITATEA NAȚIONALĂ a SUA

Publicistul Peter Schweizer, contributor al Breitbart News, a declarat duminică în emisiunea „Sunday Morning Futures”, de la Fox News, că „Hunter Biden a participat la eforturile chineze de a dobândi tehnologie occidentală”.

Peter Schweizer este publicistul care a primit acces total la e-mailurile lui Bevan Cooney, partenerul de afaceri al lui Hunter Biden și care, ulterior, a dezvăluit afacerile din China ale familiei lui Joe Biden, pe vremea când era vicepreședinte al SUA.

Moderatorul emisiunii Fox News, Maria Bartiromo, l-a întrebat pe Schweizer: „Permiteți-mi să vă întreb despre Comitetul pentru investiții străine din Statele Unite (CFIUS) și despre aprobarea de care are nevoie un străin pentru a face o achiziție în Statele Unite.   Au dorit aceste companii chineze influența lui Joe Biden astfel încât să poată obține aprobarea pentru a face astfel de achiziții?  Donald Trump a încercat să pună capăt acestei situații, să împiedice China să vină în SUA, să cumpere companii din Silicon Valley, să forțeze astfel transferul de tehnologie și să o ofere Partidului Comunist Chinez.”

Răspunsul lui Schweizer a fost fără echivoc: „Ai perfectă dreptate, Maria, iar aceasta este, în mare parte, o poveste ratată de presa din SUA.  Nu este doar o poveste despre Hunter Biden și familia sa care se îmbogățește. Este vorba despre Hunter Biden care participă la eforturile chineze pentru a dobândi tehnologie occidentală.”  

Publicistul Breitbart News a dat ca exemplu o companie numită „Henniges” din Michigan, care produce tehnologii cu dublă utilizare, militară și civilă.

Potrivit lui Schweizer, firma de investiții cu finanțare chineză a lui Hunter Biden, „Sinohawk Holdings LLC”, s-a asociat cu AVIC,  cel mai mare contractor militar din China, și împreună au achiziționat compania „Henniges”.

„Acordul a trebuit aprobat de CFIUS. Știm, din e-mailurile pe care le-am obținut până acum, că Biden-ii au fost implicați în obținerea aprobării. Mă refer la firma în care sunt Joe, Jim și Hunter Biden. Știm că, odată ce a fost primită aprobarea, au sărbătorit acest transfer de tehnologie la ambasada SUA de la Beijing, cu participarea unor directori chinezi, a partenerilor de afaceri ai lui Hunter Biden, cu ambasadorul SUA în China de la acea vreme, Max Baucus, un vechi prieten al familiei Biden.  

În concluzie, ca să limpezim lucrurile, nu este vorba doar despre faptul că familia Biden a devenit bogată cu autorul acestor parteneri străini. Este vorba despre familia Biden care participă la transferul de tehnologii americane în China și primește mulți bani pentru asta”, a spus Peter Schweizer.

DIALOGUL DINTRE PETER SCHWEIZER ȘI MARIA BARTIROMO, MODERATOAREA EMISIUNII „SUNDAY MORNING FEATURES”



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.