Veselie și șampanie la PSRM și la Moscova: O băbuță i-a ghicit în ouă lui Dodon că va câștiga la prezidențiale. Minunea de la Etulia


Veselie și șampanie la PSRM și la Moscova: O băbuță i-a ghicit în ouă lui Dodon că va câștiga la prezidențiale. Minunea de la Etulia

Zi de sărbătoare și desfrâu la vârful PSRM și la Președinție! O băbuță i-a ghicit în ouă lui Igor Dodon și i-a prezis că va câștiga din primul tur la prezidențiale.

Rusofilul s-a lăudat degrabă cu această izbândă, la Taraclia, unde a trâmbițat revelația băbuței expertă în ouă. 

„Eu sunt convins că victoria va fi a noastră! O bătrână din Etulia ghicește în ouă. Nu știu ce fel de ghicit este acesta, dar a spus că voi câștiga din primul tur. Cred că e mai bine din primul, ca să nu pierdem bani”, a juisat Dodon, potrivit Agora.md, bucuros că nu rămâne fără kuliok. Dodon a evitat să  ne lămurească și ce fel de creștin este el, dacă organizează conferințe de presă în care vorbește despre superstiții păgâne. 

Alegerile prezidențiale vor avea loc pe 1 noiembrie 2020. În cursă au fost înregistrați opt candidați: Renato Usatîi (PN), Andrei Năstase (Platforma DA), Tudor Deliu (PLDM), Igor Dodon (c. independent, susținut de PSRM), Violeta Ivanov (PP Șor), Maia Sandu (PAS), Octavian Țîcu (PUN) și Dorin Chirtoacă (blocul Unirea).

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.