NOI AVENTURI SEXUALE ALE LUI HUNTER BIDEN. Fiul prezidențiabilului Joe Biden și-a făcut de cap cu o rusoaică la o vilă de lux din West Hollywood


NOI AVENTURI SEXUALE ALE LUI HUNTER BIDEN. Fiul prezidențiabilului Joe Biden și-a făcut de cap cu o rusoaică la o vilă de lux din West Hollywood

În octombrie 2018, Hunter Biden, controversatul fiu al lui Joe Biden, candidat la Președinția SUA, s-a distrat pe o proprietate de lux din West Hollywood, la o petrecere la care au luat parte mai multe persoane care au cetățenie rusă, scriu site-urile de știri de peste Ocean.

Printre aceste persoane s-a numărat și o anume Christina, cu care Hunter Biden s-a angajat în activități sexuale. Pe numele său real Anna Moșkina, ea deține un permis de conducere din California și un pașaport, din care reiese în mod clar că este cetățean rus.

Hunter Biden apare dezbrăcat în mai multe fotografii. Aceste activități au fost, după toate probabilitățile, înregistrate video, deoarece întregul perimetru al vilei de lux era supravegheat cu camere.

 

Presa de peste Ocean se întreabă dacă nu cumva este vorba de o operațiune de compromitere a fiului vicepreședintelui SUA de către serviciile secrete rusești, în urma căreia Hunter Biden este șantajabil.

De menționat că, în timpul scandalului presupusului complot al lui Donald Trump cu Rusia, democrații l-au acuzat pe actualul președinte al SUA că este șantajat de ruși cu mai multe înregistrări în care apare făcând sex cu femei la Moscova.

CITEȘTE ȘI: Umilință totală pentru prezidențiabilul Joe Biden! Casetele sexuale cu fiul său, Hunter, au fost publicate de GTV, canal tv care emite în Taiwan. Scandalul care aruncă în aer alegerile din SUA

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.