Coruptul Igor Dodon, simbolul celei mai rușinoase BOLI rusești: românofobia. Lepădați-vă de bufonul Moscovei și intrați în rândul lumii civilizate!


Coruptul Igor Dodon, simbolul celei mai rușinoase BOLI rusești: românofobia. Lepădați-vă de bufonul Moscovei și intrați în rândul lumii civilizate!

Înainte de a alege șeful statului pentru perioada 2020-2024, la nivel de societate, după un sfert de veac de experimente pustiitoare, se cere să conștientizăm că modelul moldovenesc instituționalizat și promovat de Lucinschi –Voronin –Plaha -- Dodon de a face politică „șmecheră”, de a sta cu fundul în două bărci, de a fățărnici „și cu Estul și cu Vestul”, de a lua bani din România, Europa, SUA și a te închina bandiților de la Chișinău, Tiraspol și Moscova, a falimentat definitiv și începe să indispună țările dezvoltate, chiar să le irite. 

Avansul oferit moldovenilor, cu încredere și bunăvoință de către țările Uniunii Europene în anul 2014, prin semnarea Acordului de Asociere RM-UE, inclusiv dreptul de a circula liber în lumea civilizată, nu a produs schimbări majore în mentalitățile alegătorilor. Nici contribuția uriașă a României la ajutorarea fraților de sânge, îndrăgostiți de Putin și Dodon, nu a vindecat populația infectată cu cea mai rușinoasă boală adusă de ideologii ruși – românofobia. În foarte mare măsură, alegerile prezidențiale din noiembrie 2020 vor reprezenta și barometrul atitudinilor de viitor ale partenerilor de dezvoltare față de R.Moldova.

Să fie limpede pentru toate victimele nostalgice, bolnave sau încântate de stafia imperiului rus: nimeni nu le-a interzis moldovenilor sovietici să stea în genunchi în fața lui Putin, nimeni nu le-a cerut să adere la Uniunea Europeană sau NATO. Prostia îmbrăcată în vorba populară despre mielul blând care suge la două oi nu impresionează lumea civilizată, ci, dimpotrivă, trezește nedumerire, lehamite, scârbă și poate milă. 

Nu Europa a dat năvală în R.Moldova, ci moldovenii au fugit cu tot cu sate în Italia, Franța, Germania. Nu România a venit să ceară ajutorul moldovenilor sovietici și nici cetățenia lor. Nu copiii românilor de la Iași, Suceava, Brașov, Cluj sau București au inundat liceele și universitățile din Chișinău. 

Pretinsa iluzie de „tragere pe sfoară” a românilor creduli și a europenilor naivi de către „pățanii șmecheri” de la Chișinău se cam apropie de sfârșit. Miliardele de euro dăruite ca ajutor pentru dezvoltarea R.Moldova nu vor mai veni la conducerile fățarnice, la moldovenii sovietici care au pângărit sentimentele de frățietate românească și au batjocorit valorile europene. 

Măștile cad rând pe rând și dodonului vostru i se vede fața adevărată -- cea de Iuda care și-a vândut țara și poporul. Aruncați-l la coșul de gunoi, spălați-vă de rușinea Dodon și intrați în rând cu lumea normală, civilizată. Rețineți și de astă dată: ce alegeți -- aceea culegeți!

 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.