APEL către diaspora basarabeană: Mobilizați-vă exemplar și VOTAȚI masiv împotriva tâlharului Dodon, bufonul Moscovei! Faceți-vă dreptate, prin vot!


APEL către diaspora basarabeană: Mobilizați-vă exemplar și VOTAȚI masiv împotriva tâlharului Dodon, bufonul Moscovei! Faceți-vă dreptate, prin vot!

Alegerile sunt cea mai puternică armă în mâinile poporului. În democraţie, toți guvernanții se tem de alegeri, din cauza că pot fi fugăriți de la putere prin votul oamenilor simpli. Oricât de mari și de tari s-ar da cei de „sus”, vine o zi, o singură dată la patru ani, când trupele speciale sau procuratura nu poate să-i apere. 

Stimați compatrioți! Sunteți nedreptățiți ani de zile, sunteți batjocoriți și călcați în picioare în fiecare zi de trădătorii de neam, de paraziți și oligarhi, de nulități lacome și iresponsabile, care atacă furibund unitatea şi identitatea noastră românească. V-au fugărit din casele voastre, v-au destrămat familiile, v-au răpit ce ați avut mai scump și drag, v-au tratat ca pe neoameni. 

Mă adresez celor din diasporă, care trimit sute de milioane de euro rudelor rămase acasă. De astă dată expediați-le prin skype sau telefonul mobil un mesaj simplu și clar – ca să vă putem ajuta mai departe cu bani din Europa, nu-l votați pe tâlharul și „kuliokarul” Igor Dodon!

Trag clopotele, fiindcă în timp ce moldovenii dorm, văd cum focul răbufnește și cuprinde satele și orașele noastre. Cu găinarul, coruptul și fățarnicul Dodon mai departe nu se poate -- lumea normală se va feri de noi și totul se va preface în scrum. Moldovenii vor pierde dreptul de a circula fără vize în Europa, de a munci liber și de a câștiga bani din țările bogate. 

Visteria statului se va goli, iar peste câteva luni vom rămâne fără salarii și pensii. Medicii vor fugi peste hotare și spitalele se vor închide; învățătorii, câți au mai rămas, vor pleca la pensie, iar școlile se vor preface în ruine; satele îmbătrânite și pustiite vor ajunge cimitire bântuite de stafii și strigoi; tinerilor le va fi greață să-i reprezinte un corupt, un tâlhar de drumul mare, o fosilă primitivă și se vor duce cu toții să construiască alte țări.

Moldoveni, treziți-vă! Nu dați foc la casa în care locuiți, nu repetați greșeala din anul 2016. Dacă Iuda vă ispitește și Dodon vă promite „kuliokul” de la Plaha, opriți-vă, nu ieșiți la vot. Nu vă bateți joc de prezentul și viitorul vostru, al copiilor și nepoților voștri. Ascultați oamenii, care nu vă spun minciuni și nu vă înșeală. Să fim uniți ca niciodată și pe o singură voce să-i spunem trădătorului, găinarului, petrecărețului, parazitului și coruptului Igor Dodon – Pleacă! Iar dacă se face că nu înțelege, îi repetăm în limba stăpânului său – „Von iz prezidenstva, Igori Nicolaievici!”

A venit ziua voastră! Ieșiți cu toții la vot și aruncați-l la coșul de gunoi pe Igor Dodon – „kuliokarul” care vă minte, vă jefuiește, vă disprețuiește și vă urăște. Faceți-vă dreptate, prin vot!

 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.