Pușcăriașul Adrian Năstase sare la beregata lui Iohannis, înspăimântat că PSD se îndreaptă spre un dezastru electoral: ”Amânați alegerile! Organizarea lor pe 6 decembrie e o sinucidere”


Pușcăriașul Adrian Năstase sare la beregata lui Iohannis, înspăimântat că PSD se îndreaptă spre un dezastru electoral: ”Amânați alegerile! Organizarea lor pe 6 decembrie e o sinucidere”

Deși pretutindeni pe planetă se organizează și au loc alegeri la termen, indiferent de tipul acestora, și asta se întâmplă și în cazul marilor puteri ale lumii civilizate, bunăoară în SUA, care se confruntă cu cifre mult, mult mai îngrijorătoare decât cele din România în ceea ce privește pandemia Covid-19, fostul pușcăriaș de drept comun Adrian Năstase sare la beregata președintelui Klaus Ioahannis și solicită amânarea alegerilor parlamentare din 6 decembrie. 

Organizarea alegerilor în decembrie 2020 ar fi ”o sinucidere”, se isterizează Adrian Năstase, care, de fapt, e speriat că partidul său de suflet, PSD, urmașul direct al PCR, riscă un dezastru electoral la urne, după înfrângerile usturătoare suferite la alegerile locale. Cu alte cuvinte, Adrian Năstase și-ar dori să nu se mai voteze luni, ani, astfel încât Parlamentul să rămână o unealtă în mâna unei majorități PSD de strânsură care să atenteze într-o veselie, prin legi și decizii cu adresă, la toate bugetele publice posibile.

”Are loc in prezent o cursă contra-cronometru intre Iohannis si Covid. Iohannis a stabilit si linia de sosire – la 6 decembrie. Covid pare insă că fuge mai repede. Cu perspectiva unei rate de infectare zilnice de 10000 de persoane in decembrie, insistenta lui Iohannis de a tine alegerile atunci poate fi sinucigasă. 

Multi vor considera că singurul lucru care il interesează este obtinerea unui parlamen docil, precum este si guvernul Orban, si nu sănătatea sau chiar viata oamenilor”, scrie Adrian Năstase, pe blog.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.