Ciolacu instigă la CRIMĂ contra liberalilor. Florin Cîțu, prima reacție: "Și în politică există o limită!"


Ciolacu instigă la CRIMĂ contra liberalilor. Florin Cîțu, prima reacție: "Și în politică există o limită!"

Ministrul de Finanțe Florin Cîțu a avut marți dimineață prima reacție după ce președintele PSD Marcel Ciolacu l-a amenințat, putem spune chiar cu moartea, luni seară, într-o emisiune la TVR. "Să știți că Ceaușescu l-am împușcat pentru că a plătit datoriile. Ce facem cu cei care au îndatorat țara acum cum n-a îndatorat-o nimeni niciodată?", a zis Ciolacu.

MAI MULTE DETALII: Într-un discurs cu dezacorduri, Marcel Ciolacu instigă la crimă. Președintele agramat al PSD îl laudă pe Ceaușescu pentru plata datoriei externe, atrăgând atenția că Dictatorul a fost executat pentru acea decizie și se întreabă ce ar trebui să pățească liberalii

Vedeți video de la 39:45:



În acest context, Cîțu a precizat că așteaptă ca președintele PSD să își ceară scuze pentru ieșirea incalificabilă pe care a avut-o la TVR, atrăgând atenția că până și în politică există o limită. 

"Așa vrea Ciolacu să conducă România!

Îmi este foarte greu să scriu ce simt în aceste momente.

Au trecut deja multe ore bune de când al treilea om în stat a îndemnat populația să mă linșeze public, ca pe Ceaușescu.

Sunt șocat și nu pot să comentez gravitatea acestor declarații.

Până și în politica există o limita. Ajunge!

Marcel Ciolacu, tot ce rămâne după declarația ta este următoarea întrebare: cum te mai duci tu acasă la familia ta și te uiți în ochii lor?

Aștept să-ți ceri scuze", a scris ministrul de Finanțe pe Facebook.

 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.