Penalul Igor Dodon, susținut de MAFIA plăcuțelor de înmatriculare diplomatice. Serafim Urechean, cel mai corupt primar al Chișinăului, și odrasla sa, Vitalie


Penalul Igor Dodon, susținut de MAFIA plăcuțelor de înmatriculare diplomatice. Serafim Urechean, cel mai corupt primar al Chișinăului, și odrasla sa, Vitalie

Medicul și blogger-ul basarabean Dragoș Galbur avertizează, pe Facebook, că printre principalii susținători ai rusofilului Igor Dodon se numără și cel mai corupt primar pe care l-a avut vreodată Chișinăul, Serafim Urechean, al cărui fiu, Vitalie, fost consilier la Ambasada R. Moldova la Moscova, se ocupa cu vânzarea de numere și plăcuțe de înmatriculare diplomatice pentru Dodon și anturajul acestuia, dar și pentru diverși alți interlopi.

Vă prezentăm comentariul lui Dragoș Galbur: 

”Serafim Urechean, cel mai corupt primar al Chișinăului din toate timpurile îl susține pe Dodon la prezidențiale. 

Feciorul său, Vitalie Urechean pe vremea când a activat ca ministru consilier la Ambasada RM de la Moscova a vândut ilegal peste 200 de numere și plăcuțe de înmatriculare diplomatice ale Republicii Moldova (seria 147 77), bogătanilor și criminalilor ruși, unor actuali prieteni ai lui Igor Dodon, prețul unei plăcuțe ajungând și până la 50.000$. 

Apropo, până și Jasmin, soția lui Ilan Șor, dar și acesta, circulau prin Moscova cu numere auto diplomatice moldovenești.

Așa, ca să știm din ce aluat sunt cei care îl susțin pe trădătorul nostru de patrie”.

 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.