Lovitură pentru Dodon! DEZVĂLUIRILE lui Iurie Reniță: Vlad Bătrîncea, implicat până peste cap în Operațiunea Bahamas. Rusofilul care a rupt harta României Mari în parlamentul de la Chișinău


Lovitură pentru Dodon! DEZVĂLUIRILE lui Iurie Reniță: Vlad Bătrîncea, implicat până peste cap în Operațiunea Bahamas. Rusofilul care a rupt harta României Mari în parlamentul de la Chișinău

Socialistul românofob Vlad Bătrîncea – individul care a rupt harta României Mari în parlamentul de la Chișinău, în urmă cu câțiva ani – este implicat până peste cap în păienjenișul de împrumuturi nedeclarate care au avut menirea, în 2016, să acopere ”Operațiunea Bahamas”, prin care Igor Dodon și anturajul său penal de la vârful PSRM au spălat banii Rusiei, în Bahamas, pentru a-i pompa în campania prezidențială și în niște buzunare aferente. 

Vă amintim că Bătrîncea l-a atacat în repetate rânduri pe deputatul Iurie Reniță, fost ambasador al Basarabiei la București, după ce acesta a dezvăluit publicului larg deja celebrele înregistrări video care-l prezintă pe Dodon înhățând un pungoi cu bani de la Plahotniuc și lăudându-se în fața oligarhului că îi trimite informări lunare lui Vladimir Putin (adică la FSB și GRU). 

Acestea fiind spuse, Iurie Reniță îl aruncă în aer pe Bătrîncea, pe Facebook, publicând o nouă serie de documente privind mânăriile PSRM adiacente Operațiunii Bahamas. Podul.ro vă prezintă în integralitate acuzațiile deputatului: 

”Vlad Bătrâncea - ‹cireșica› de pe tortul PSRM

Feciorelnica inocență kominternistă a PSRM-ului - Vladik Bătrâncea - mereu s-a străduit să-și lustruiască imaginea sa, pe cea a lui Igor Dodon și a partidului pe care-l reprezintă, pretinzând că ar fi o persoană integră, care luptă cu fermitate bolșevică împotriva corupției și a corupților. Între timp a însușit de minune arta demagogiei soțîaliste (după vreo câteva training-uri pe la întrunirile ‹de suflet› de la Moscova!), ce constă în proliferarea masivă a minciunii, defăimării, calomnierii și a urii proletare față de tot ce-i național și românesc. Urmare educației căpătate în Rusia, Vladik a excelat în plenul Parlamentului în toată amploarea, demonstrând că învățătura marxist-leninistă este ‹veșnic vie›, iar dușmanul de clasă, România, trebuie nimicit chiar și prin ruperea demonstrativă a hărții acesteia.

Dar astăzi nu ne vom referi la apucăturile kominterniste ale acestuia, ci vom stărui (cu probe concrete) asupra chipului sau ‹inocent și integru›. Deoarece (cu vreo 2 luni în urmă) discipolul fidel al lui Igor Dodon a trimis o sesizare la Autoritatea Națională de Integritate (ANI) pentru a clarifica cum eu aș fi putut supraviețui în 2018 cu doar 3000 de lei pe luna (de parcă sărmanii noștri pensionari nu ar supraviețui cu doar 800 – 1000 – 1500 - 2000 lei!), în semn de ‹reciprocitate tovărășească› am decis să trimit și eu o sesizare la ANI, ce-l vizează pe ‹etalonul integrității și cumsecădeniei› soțîaliste Vladik Bătrâncea. 

Nu a fost necesar să purced la investigații de anvergură, or faptele sunt chiar la suprafață. Vă prezint doar câteva detalii foarte interesante și concludente. 

Astfel, conform Declarației sale de avere din 2 octombrie 2014, secretarul executiv al PSRM a obținut pe parcursul a 2 ani de zile la locul de muncă (2012 – 2013) doar 55.000 lei, iar în perioada 1 ianuarie 2013 – 31 decembrie 2014 acesta a avut o salarizare la locul de muncă de 40.000 lei. Aceasta a fost unica sa sursă de existență pe parcursul a 3 ani, dar în campania pentru alegerile parlamentare din 2014 Vladik face PSRM-ului o donație de toată frumusețea - tocmai 90.000 lei! (rog să vedeți documentele din anexe). Apare fireasca întrebare: de unde a ‹crescut› această sumă atât de impunătoare, care au fost sursele de finanțare și cum le-a obținut junele fruntaș soțîalist? Urmează să le clarifice ANI și Procuratura Generală, nu intenționez să substitui responsabilitățile acestora.

Fără a compromite ‹integritatea și cumsecădenia morală a promotorului echității și dreptății sociale› am decis să expediez în adresa ANI o interpelare oficială pentru ca această instituție să se clarifice cum a reușit să supraviețuiască ‹inocența kominternistă› a PSRM-ului timp de 3 ani de zile (2012 – 2014) cu 5000 de lei, adică doar cu 139 de lei pe luna??! Calculul e simplu de tot: salariu per total 2012 – 2014 = 95.000 lei, dintre care 90.000 lei au fost donați PSRM-ului pentru alegerile parlamentare din 2014. 

Aș fi tentat să cred că doar ‹sfântul duh› soțîalist și ‹Moscova iubită› l-au ajutat pe Vladik să supraviețuiască!”

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.