Apelul deputatului Iurie Reniță: ”Felicitări, Maia Sandu! Integrarea R.Moldova în spațiul euro-atlantic se va face prin România și cu România, altă soluție NU există”


Apelul deputatului Iurie Reniță: ”Felicitări, Maia Sandu! Integrarea R.Moldova în spațiul euro-atlantic se va face prin România și cu România, altă soluție NU există”

Deputatul Iurie Reniță (fost ambasador al Basarabiei la București) felicită votul masiv al electoratului pro-europen și unionist la cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale, fapt care a cauzat surclasarea rusofilului corupt Igor Dodon, o felicită pe Maia Sandu și subliniază faptul că integrarea Republicii Moldova în spațiul european și euro-atlantic ”se va face prin România și cu România”

”Victoria la prezidențiale ne-a demonstrat un fapt incontestabil: pro-europenii adevărați și unioniștii veritabili de acasă și din diasporă constituie principala forță politică a Republicii Moldova. 

Integrarea (revenirea) noastră în spațiul european și euro-atlantic se va face prin România și cu România – altă soluție viabilă nu există.

Felicitări tuturor unioniștilor veritabili și pro-europenilor adevărați, felicitări Maia Sandu!”, scrie Iurie Reniță, pe Facebook. 

 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.