Ciolacu, monument de populism grețos. Se bate cu pumnul în piept că renunță la pensia specială de parlamentar, dar se dă de ceasul morții să obțină indemnizația de revoluționar


Ciolacu, monument de populism grețos. Se bate cu pumnul în piept că renunță la pensia specială de parlamentar, dar se dă de ceasul morții să obțină indemnizația de revoluționar

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat luni pe Facebook că va demisiona din Parlament în ultima zi de mandat pentru a nu beneficia de pensia specială cuvenită doar parlamentarilor care au mandate întregi.

"Cât contribui, atât primești – este singurul principiu corect care trebuie să stea la baza pensiei. Voi #demisiona din Parlament în ultima zi de mandat pentru a #nu beneficia de #pensiespecială! La fel am făcut și acum patru ani, la fel voi face și acum.  Legea spune că pensiile speciale se acordă doar pentru cei care au cel puțin un mandat întreg de parlamentar", a scris Ciolacu pe Facebook.

Anunțul președintelui PSD este de un populism grețos, în plină campanie electorală pentru alegerile parlamentare din decembrie. Amintim că Ciolacu se dă de ceasul morții pentru a obține certificatul de Revoluționar cu Rol Determinant, ceea ce i-ar conferi o indemnizație acordată retroactiv de peste 20 de mii de euro și una lunară de 2020 de lei. Tentativa lui Ciolacu de a obține respectivul statut a ajuns obiectul unei anchete DNA, despre care puteți citi mai multe AICI. Mai mult decât atât, Marcel Ciolacu este un fals revoluționar, aspect reflectat de președintele Asociației 21 Decembrie 1989, Doru Mărieș, într-un interviu acordat pentru Podul.ro. Mărieș a precizat că Ciolacu a participat la formarea Frontului Salvării Naționale, în timp ce adevărații revoluționari erau uciși de artizanii feseniști, motiv pentru care ar trebui pus sub urmărire penală, împreună cu alții, pentru favorizarea criminalilor. 

MAI MULTE DETALII: EXCLUSIV Mărieș, acuzații care îl fac K.O. pe "revoluționarul" Ciolacu: "E bun de pus sub urmărire penală pentru favorizarea criminalilor! A participat la formarea FSN!"

"O să-i răspund revoluționarului Ciolacu. Dacă la 30 de ani de când are brevet de revoluționar în buzunar nu știe că Ceaușescu a fost împușcat de înaintașii lui la comanda Moscovei și cu acordul lui Ion Iliescu, care astăzi este președintele lui de onoare, la PSD, înseamnă că ori face pe prostul ori este lipsit de cele mai elementare cunoștințe de istorie.  

Ceaușescu n-a fost împușcat pentru că a plătit datoria. Ceaușescu a fost împușcat de ei pentru a nu-i da în primire pe toți trădătorii care au preluat controlul și au dat lovitură Revoluției după 22 decembrie, în frunte cu Iliescu, Măgureanu, Voican, Stănculescu, Militaru. Dacă Ciolacu se situează astăzi la 30 de ani alături de ei, înseamnă că și el este un mic revoluționar fals de la Buzău.  

E o glumă proastă Ciolacu și Revoluția de la Buzău. Sunt multe alte glume proaste, oameni care au participat la diversiunea de după 22 decembrie. Ciolacu a participat din câte îmi aduc aminte la formarea FSN. Păi, în timp ce pe noi și pe militarii din Buzău îi omora FSN în diversiunea de după 22 decembrie, el forma Frontul Salvării Naționale. Deci achiesa la crima de după 22 decembrie. Putem să avem o discuție pe orice subiect al Revoluției de la Buzău. Cei care au participat la formarea tuturor structurilor ale FSN sunt buni de pus sub urmărire penală, dacă nu direct pentru crimă împotriva umanității, atunci pentru favorizarea criminalilor. Pentru că dacă Ciolacu făcea structura de putere și coordona Armata și structurile ce dețineau arme de foc după 22 decembrie, atunci unde se situa el, de partea Revoluției sau a loviturii dată Revoluției după 22 decembrie de către gruparea KGB-istă condusă de Ion Iliescu?! E o întrebare la care nici nu trebuie să ne gândim mult ca să avem un răspuns. E o chestiune logică. Din moment ce tu te situai de partea criminalilor, iar astăzi ceri certificat de revoluționar ești un pârlit care nu știi, după 30 de ani, ce s-a întâmplat atunci sau ai anumite lucruri de ascuns", a zis Doru Mărieș. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.