Până și pușcăriașul Adrian Năstase anunță DEZASTRUL PSD la alegerile parlamentare: ”Mulți simpatizanți PSD nu vor ieși la vot. Sunt dezamăgiți de Ciolacu!”


Până și pușcăriașul Adrian Năstase anunță DEZASTRUL PSD la alegerile parlamentare: ”Mulți simpatizanți PSD nu vor ieși la vot. Sunt dezamăgiți de Ciolacu!”

S-a speriat Adrian ”Bombonel” Năstase, fost pușcăriaș de drept comun și premier pesedist! Mai exact, infractorul condamnat se văicărește caraghios, pe Facebook, că mulți vechi alegători ai PSD (printe care și prieteni de-ai lui) nu mai vor să voteze partidul celor trei trandafiri, fiind dezamăgiți de prestația șefului Marcel Ciolacu. 

În acest context, Năstase lansează un apel disperat la electoratul PSD, insistând că social-democrații au nevoie de mulți aleși pentru a reuși să boicoteze și să blocheze viitoarele legi ale guvernării PNL. Una peste alta, conchide Bombonel, foarte mulți PSD-iști s-au obișnuit deja cu gândul opoziției și nici nu intenționează să se prezinte la urne. 

”Unii dintre prietenii mei imi spun că nu vor iesi la vot. Pentru că li se pare că PSD acceptă cu resemnare statutul de partid de opozitie sau pentru că nu-l simpatizează pe Marcel Ciolacu sau pentru că nu cred că preluarea unor teme de dreapta este o cale de a moderniza mesajul partidului. Si lista motivelor poate continua. (…) 

Din nou se va vota nu pentru ceva ci impotriva a ceva. De aici si importanta ZONEI din care nu vor iesi la vot cei mai multi.

‹Demobilizarea› votantilor adversarilor va fi la fel de importantă cu mobilizarea propriilor votanti.

Multi simpatizanti PSD consideră că oricum partidul va fi in opozitie in următorul ciclu electoral si, de accea, nu trebuie să facă un efort iesind la vot in 6 decembrie. Un rationament gresit. Chiar intr-o astfel de ipoteză, va conta foarte mult numărul de mandate pentru ‹minoritatea de blocaj› din parlament pentru ca anumite măsuri aberante să nu fie aprobate de ‹parlamentul lui Iohannis›”, scrie Adrian Năstase.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.