VIDEO Antonel Tănase: "Leul rănit din videoclipul cântărețului de manele Mocanu a fost recuperat astăzi de Poliția Română. Va fi tratat și bine îngrijit de acum înainte!"


VIDEO Antonel Tănase: "Leul rănit din videoclipul cântărețului de manele Mocanu a fost recuperat astăzi de Poliția Română. Va fi tratat și bine îngrijit de acum înainte!"

Leul rănit care a apărut într-un videoclip al manelistului Dani Mocanu a fost luat joi cu o cușcă de la o locuință din județul Dâmbovița. Animalul sălbatic ar urma să ajungă la grădina zoologică din Târgoviște. Manelistul a pretins la audieri că leul ar fi fost machiat, nu rănit. 

Ulterior, secretarul general al Guvernului, liberalul Antonel Tănase, a venit cu precizări, spunând că manelistul a mințit, întrucât leul era de fapt rănit. De asemenea, Antonel Tănase a felicitat opinia publică pentru celeritatea cu care a sancționat cruzimea cu care manelistul s-a comportat cu respectivul animal. Dani Mocanu s-a ales cu un dosar penal pentru rele tratamente și cruzimi împotriva animalelor.



Antonel Tănase, pe Facebook: "Dragi prieteni, vă anunț cu bucurie că leul rănit din videoclipul cântărețului de manele Mocanu a fost recuperat astăzi de Poliția Română. Este același leu despre care “cântărețul” declara că a fost machiat, nu rănit. Din nefericire, rănile există. Însă va fi tratat și bine îngrijit de acum înainte.

Vreau să felicit autoritățile care s-au mișcat foarte repede, Poliția Română, pe Ministrul de Interne, Marcel Vela, dar, mai ales, opinia publică.

Îmi este foarte clar că puterea este la oameni. Că voi, împreună, sunteți o forță de neoprit. Că cetățenii dictează ritmul și bunul mers al societății.

Mobilizarea noastră, a tuturor, este un exemplu de “se poate”. Se poate să fim civilizați, educați, empatici, uniți. Se poate să tragem împreună pentru aceleași deziderate: umanitate și normalitate.

Sunt mândru că am pus umărul, alături de Marcel Vela și de dumneavoastră, la o faptă bună. Și, mai ales, că împreună am salvat un suflet nevinovat care nu a greșit cu nimic, dar a avut ghinionul să încapă pe mâinile unor răuvoitori.

Astăzi am căpătat, din nou, speranța că mergem într-un sens bun, spre dezvoltare, compasiune și întregire.

Astăzi, pentru unii, este poate doar o zi în care autoritățile au salvat un leu. De fapt, astăzi este o zi în care suntem mai aproape de acea Românie Normală pe care ne-o dorim cu toții.

Încă o dată felicitări, oameni buni! Continuăm!".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.