Comunistul Adrian Năstase, fost pușcăriaș, îl acuză pe Iohannis de... comunism. Cu ce se îndeletnicea Bombonel la Moscova, în ꞌ89. Brelocul Gabrielei Bokassa, agenta DIE


Comunistul Adrian Năstase, fost pușcăriaș, îl acuză pe Iohannis de... comunism. Cu ce se îndeletnicea Bombonel la Moscova, în ꞌ89. Brelocul Gabrielei Bokassa, agenta DIE

Fostul pușcăriaș de drept comun Adrian Năstase (propagandist putinist notoriu) îl acuză pe președintele Klaus Iohannis, pe blog, că ar fi un soi de Ceaușescu, un dictator comunist. 

E bine de știut că, în ꞌ89, chiar în preludiul Revoluției, Adrian Năstase era șef pe la UTC. În această calitate, PCR l-a trimis la Moscova, oficial, la o reuniune a tinerelor speranțe din lagărul sovietic. Acolo, junele comunistoid Năstase a susținut că România era o țară prea săracă pentru a-și permite luxul unei opoziții politice. Cu astfel de activități se ocupa Năstase în ꞌ89, în cea mai criminală dictatură a Europei. 

Și-apoi, să nu uităm nici că parvenitul Adrian Năstase (viitor Bombonel) a reușit să se însoare cu două fete de miniștri comuniști, huzurind în paradisul camarilei criminalului în masă Nicolae Ceaușescu, în timp ce românii își duceau traiul în cele mai întunecate condiții, în frig și în foame. 

Când se plictisea de odrasle ministeriale, puțini sunt cei care știu că același Năstase o curta asiduu pe tânăra Gabriela Drîmbă (foto sus), viitoarea agentă DIE pe care Securitatea a trimis-o în Republica Centraficană, pe post de soție pentru dictatorul genocidar Jean-Bédel Bokassa. Năstase și Gabriela se plimbau de mână prin Cișmigiu, dar asta numai când frumoasa blondă avea timp de el, având în vedere că până și la liceu o aducea o Volga neagră. Prietenii știu de ce. 

Au trecut anii și Năstase a ajuns copilul din trandafiri al nomenklaturistului Ion Iliescu, acuzat de crimele împotriva umanității săvârșite la Revoluție și organizator de mineriade. Apoi Năstase devine ”Bombonel” și implicit șef al PSD, structură moștenitoare de drept a PCR. 

A ajuns și premier, moment în care relațiile cu China comunistă au bubuit la propriu, prefigurând apariția agentului de influență Victor Ponta, pe care Bombonel l-a alăptat la sân. 

Apoi Adrian Năstase a ajuns la pușcărie, pentru prea puțin timp, a urcat pe locul doi al Listei prietenilor lui Dughin și ai Rusiei din România și a devenit propagandist putinist notoriu. Acum îl acuză pe președintele Klaus Iohannis de… comunism. 

 

 

 

 

 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.