Oreste demolează AUR: "Formațiune bizară de isteropați sectari". Jurnalistul, apel mobilizator pentru românii din Diaspora: "Mai avem o singură încercare anul acesta, pe data de 6 decembrie!"


Oreste demolează AUR: "Formațiune bizară de isteropați sectari". Jurnalistul, apel mobilizator pentru românii din Diaspora: "Mai avem o singură încercare anul acesta, pe data de 6 decembrie!"

Realizatorul emisiunii Jocuri de Putere, jurnalistul Oreste Teodorescu, a lansat un mesaj către românii plecați peste hotare, prin platforma online Diaspora.ro, subliniind că urmează cea mai importantă bătălie electorală, cea de la parlamentare, pe 6 decembrie, iar o prezență masivă a acestora la vot poate să trimită PSD acolo unde îi e locul, în opoziție. 

De asemenea, Oreste Teodorescu i-a avertizat pe români să nu pice în capcanele electorale întinse de partidele politice cu orientări kremliniste precum Pro România, PER și AUR, "această formațiune bizară de isteropați sectari".

"Vă îmbrățișez, frați români din Diaspora! Prezența voastră masivă la votul pentru europarlamentare și prezidențiale a însemnat un gest enorm pentru parcursul României proeuropene și pro-nord-atlantice. Astfel, am reușit împreună să trimitem acest partid vetust, retrograd, corupt, medieval, PSD, în opoziție. Mai avem o singură încercare anul acesta, pe data de 6 decembrie, când o prezență masivă a românilor de bună credință, la vot, ne-ar putea asigura o viitoare majoritate parlamentară și un arc guvernamental capabil să înceapă construcția României normale. 

Însă, fiți foarte atenți! Capcanele sunt foarte mari. Există partide evident pro-rusești, anti-europene și care și-ar dori ca România să rămână în zona cenușie de control a Moscovei. Aici vorbim despre partidul Pro România, PER și această formațiune bizară de isteropați sectari numită AUR. Nu dați votul acestor teribile mașinării de ținere a României într-o zonă total neinspirată. Îmi pun mari speranțe că împreună vom reuși ceea ce au așteptat atâta amar de vreme înaintașii noștri, o Românie liberă, cinstită, demnă, așezată corect în marea familie a țărilor civilizate din Europa. Doamne ajută, poporului român!", a transmis Oreste. 

Vedeți video: 



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.